И ентусиазма се изпарява около втората седмица на новата година...![]()
И ентусиазма се изпарява около втората седмица на новата година...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Maлко повече дисциплина ,
една-две седмици ... много набързо Ви напуска ентусиазма .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Попаднах на нещо доста интересно. Един руснак, който почти всеки ден прави безплатни уебинари и определено е
добър трейдър - занимава се от 1999 г. Та той е напипал някаква система и я нарича "опционен анализ". Взима данните от
Чикагската борса и с тяхна помощ преценява как ще се движи пазара. За целта си е направил няколко програми, които
му вадят точна графика на кои нива какви и колко опции чакат. Това го прави при която валутна двойка реши и така си
определя нивата на съпротива и подкрепа. Търгува дългосрочно - седмица, две..дори месец и то с малки обеми, но системата му
е много сигурна и печеливша. За жалост не дава всички данни, а кани на платено обучение...където ще разкрие всичките си тайни.
Определено не е "мошеник", защото ако си платиш на практика му ставаш ученик и имаш право да контактуваш с него неограничено време.
Той самия показа графики, че следи постиженията на всичките си досегашни ученици и всичките са на печалба от 40% и нагоре.
Ето ви линк към сайта му за повече инфо: http://sgrinvest.ru/cmeforex/trening2.html#block6
hanuman (10-01-2016)
Може да се разгледа,ама ако искаш да плащаш защо не хвърлиш едно око на Кирил Илиев и той прави разни обучения за опции и сметките на учениците му се увеличават в пъти не в проценти.Попаднах на нещо доста интересно. Един руснак, който почти всеки ден прави безплатни уебинари и определено е
добър трейдър - занимава се от 1999 г. Та той е напипал някаква система и я нарича "опционен анализ". Взима данните от
Чикагската борса и с тяхна помощ преценява как ще се движи пазара. За целта си е направил няколко програми, които
му вадят точна графика на кои нива какви и колко опции чакат. Това го прави при която валутна двойка реши и така си
определя нивата на съпротива и подкрепа. Търгува дългосрочно - седмица, две..дори месец и то с малки обеми, но системата му
е много сигурна и печеливша. За жалост не дава всички данни, а кани на платено обучение...където ще разкрие всичките си тайни.
Определено не е "мошеник", защото ако си платиш на практика му ставаш ученик и имаш право да контактуваш с него неограничено време.
Той самия показа графики, че следи постиженията на всичките си досегашни ученици и всичките са на печалба от 40% и нагоре.
Ето ви линк към сайта му за повече инфо: http://sgrinvest.ru/cmeforex/trening2.html#block6
този МИ Е КОПНАЛ систематЪ................Попаднах на нещо доста интересно. Един руснак, който почти всеки ден прави безплатни уебинари и определено е
Ето ви линк към сайта му за повече инфо: http://sgrinvest.ru/cmeforex/trening2.html#block6и му казах да не раздува наляво-надясно
![]()
Lubo (10-01-2016)
Плагиат, осъди го.............................................. ..
или поне процент да даде
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За сега ми е рано да плащам ( то и пари нямам в излишък), но всеки допир с такива успешни трейдъри
е много полезен. Дори като му слушаш гласа как говори равно и спокойно......ми става ясно, че форекса е
преди всичко психология и вяра в собствените сили. Гледал съм видеа на Кирил Илиев. Бива си го....![]()
Жалко, че не си поддържа сайта редовно....
Е то като се изучиш и изкараш пари за какво ти е пък тогава да плащаш,ама мен ако питаш научи от някъде някоя система тествай я и пердаши,не минавай по трудния път да учиш какво ли не да създаваш системи да се мъчиш и т.н.Хората са създали доста неща разбираеми и печеливши.За сега ми е рано да плащам ( то и пари нямам в излишък), но всеки допир с такива успешни трейдъри
е много полезен. Дори като му слушаш гласа как говори равно и спокойно......ми става ясно, че форекса е
преди всичко психология и вяра в собствените сили. Гледал съм видеа на Кирил Илиев. Бива си го....![]()
Жалко, че не си поддържа сайта редовно....
Звездолин (10-01-2016)
изчисти си гълъбарника . ще ти Фанат шап и птичи грип гугутките от тиа курешки. че ме подсети . какво направи с оняиталианец .... за индексите
па с тоо руснак има за какво да си говорим
дневен трАдер е кат тинеиджър рибар с лоши такъми и залепен,надъфкан фас на джуките от нерви