дерзай и успех . фактора БЕЗПАРИЧИЕ е много силен стимул / нищо лично/ , но е нож с две остриетаПрав си по принцип, но няма как да се съглася да работя на заплата при някой алчен частник, а
за държавна службичка нямам нужните връзки и съответното образование. Затова се опитвам
да "закача" някакви доходи през интернет, което между другото го правят все повече хора.
знанията по биха били полезни в случая , не образованието. не че ще ти вреди де![]()
Значи следи си календарчето, но прескочи със засилка прогнозите там както където и да било. Във ФФ има няколко човека, които търгуват професионално, но ако не знаеш някои неща т.е. нямаш някаква база е цяло приключение да отсееш истината от плявата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то не само там е така .......... база си требе ........ иначе е филм с ужаси![]()
kypa (03-01-2016)
Аз минах на фазата да не мисля основно за парите, а да търся първо удоволствието от успешните сделки и прогнози.
С това отговарям и на Живко, надявам се. През лятото направих няколко стабилни "удара" и забелязах, че при вида на големи суми
ме обзема несигурност и паника....най-вече защото се оплитам в планове за какво ще ги похарча и виждам, че все не ми покриват
дългосрочните мечти. Извадих си изводите, надявам се и сега ще го давам по-кротко и с друг фокус.
Да, пак споменавам суми и се хваля, но понеже това е начина да получиш "призвание и уважение" тука...
Иначе ставаш Фалитко или Моливко....![]()
kypa (03-01-2016)
никой не се интересува от спечелените ти суми / лично мен не ме интересуват/............ метода и стратегията е по -интересен........... сумите си идват с времето. начина на мислене е по-важен.
тук сме от ЕДНАТА СТРАНА на барикадата и НЕ СЕ БОРИМ ПОМЕЖДУ СИ. поне моето мислене е такова . на базата на това мислене си публикувам прогнозите . дали са правилни или грешни е друга тема.
kypa (03-01-2016)
Уважение тука се печели със стойностни постове, а не с непрестанно бърборенеАз минах на фазата да не мисля основно за парите, а да търся първо удоволствието от успешните сделки и прогнози.
С това отговарям и на Живко, надявам се. През лятото направих няколко стабилни "удара" и забелязах, че при вида на големи суми
ме обзема несигурност и паника....най-вече защото се оплитам в планове за какво ще ги похарча и виждам, че все не ми покриват
дългосрочните мечти. Извадих си изводите, надявам се и сега ще го давам по-кротко и с друг фокус. rofl:
Да, пак споменавам суми и се хваля, но понеже това е начина да получиш "призвание и уважение" тука...
Иначе ставаш Фалитко или Моливко....Кой е бърборино на всички е ясно
![]()
kypa (03-01-2016)
Честно казано и сляпото търсене на уважение и одобрение от непознати хора, а дори и близки роднини не
винаги е полезно за развитието на личността. Историята често ни показва, че тези които са постигнали
нещо забележително в живота си ....винаги са били на чомпе на останалите. Е търсенето на такъв ефект самоцелно
също не е атестат за бъдещи успехи. Ако трябва да оценя твоите постове с една дума....бих употребил "заядливи", но
кой съм аз да давам оценки на другите. Давай еврооо!![]()
Spekulanta (03-01-2016), kypa (03-01-2016)