Eli2356, ми той и моя аватар е женски, дори и ника ми е в женски род - ама никво внимание не ми се обръща
Eli2356, ми той и моя аватар е женски, дори и ника ми е в женски род - ама никво внимание не ми се обръща
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е чак пък никакво - вярно, че жените тук сме по-малко от мъжете, ама се стараем на всеки да обръщаме внимание... и на теб включително.
Но сега като ми каза така, може и да спра с вниманието към теб, ако мамута на аватара е женски - чакай да го поразгледам по-внимателно отдолу...
Леле, и ника бил женски, а аз си мислех че А-то просто е непълен определителен член на "мамут"...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Снимката е цензурирана - без отличителни първични полови белези.
Членът (на ника) е непълен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356, благодаря за пожеланието, дай боже всекиму успех, за мен няма значение как ме възприемате, важното е да се разбираме и да си помагаме, от внимание се нуждая до толкова, че ако нещо не ми е ясно някой добронамерен колега да помогне.
Лека вечер и успешно трейдване утре !!!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Благодаря, Лека и на теб! Винаги ще се намери кой да помогне малко или много, нали затова сме се събрали. Даже има едно прасе тук, което много има мерак да помага на дамите, особено в любовно-емоционалната област - чудя се как не е дотърчало още да помага? Сигурно жена му още не му е дала нотариално заверено разрешително.Eli2356, благодаря за пожеланието, дай боже всекиму успех, за мен няма значение как ме възприемате, важното е да се разбираме и да си помагаме, от внимание се нуждая до толкова, че ако нещо не ми е ясно някой добронамерен колега да помогне.
Лека вечер и успешно трейдване утре !!!Извинявай, това беше малко лирическо отклонение, но наистина може да разчиташ на особено внимателна помощ от негова страна като дама.
Мамут, ще уважа волята ти, мир на праха им! Но ще продължа да те гледам под лупа до разкриване на загадката.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-02-2013 на 23:23
Благодаря, Лека и на теб! Винаги ще се намери кой да помогне малко или много, нали затова сме се събрали. Даже има едно прасе тук, което много има мерак да помага на дамите, особено в любовно-емоционалната област - чудя се как не е дотърчало още да помага? Сигурно жена му още не му е дала нотариално заверено разрешително.Извинявай, това беше малко лирическо отклонение, но наистина може да разчиташ на особено внимателна помощ от негова страна като дама.
по-злопаметно и отмъстително същество от жената е само парясницата И НИКОЕ ДРУГОБлагодаря, Лека и на теб! Винаги ще се намери кой да помогне малко или много, нали затова сме се събрали. Даже има едно прасе тук, което много има мерак да помага на дамите, особено в любовно-емоционалната област - чудя се как не е дотърчало още да помага? Сигурно жена му още не му е дала нотариално заверено разрешително.Извинявай, това беше малко лирическо отклонение, но наистина може да разчиташ на особено внимателна помощ от негова страна като дама.
Мамут, ще уважа волята ти, мир на праха им! Но ще продължа да те гледам под лупа до разкриване на загадката.![]()