При Бенча знам само за бонус "лоялен клиент" и "доведи приятел"(50 $) Какъв то 100$?При мен баща ми почна със 100 $ (бонуса от бенчмарк) и сега вече 2 седмици върви добре, но става много бавно в началото.
При Бенча знам само за бонус "лоялен клиент" и "доведи приятел"(50 $) Какъв то 100$?При мен баща ми почна със 100 $ (бонуса от бенчмарк) и сега вече 2 седмици върви добре, но става много бавно в началото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А има ли бонус, който не те задължава да инвестираш собствени средства? Такива най ми харесват. Без набутване.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
бенча май много бързо си ги прибират обратно![]()
![]()
по-бързо даже и от инстата с тез спредове
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ма то и не става да правиш само дребни сметки![]()
![]()
ку съ замислиш, има къде по големи такси .....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
не става ... съвсем друго си е тоз месец да ти додат илядо лефа бонбонуКс и другия да чакаш още толкоз![]()
![]()
па ку ги опукаш в началото може и повече
![]()
![]()
![]()
То да чакаш всеки месец ново зареждане ич не е работа![]()
големи мъки са
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми да ама си е по добре бонус фа опаткаш, отколкото собствен капитал да ти замние без да осетиш. Освен в инстата другаде има ли такива бонуси? Куре ти знаеш къде. Я кажи.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
То рано или късно ще почнеш да гориш от собствената хартия![]()
от туй измъкване нема
![]()
![]()
![]()
въпроса е дотогаз да имаш много хартия насъбрана![]()
![]()
а туй е много по-удобно и безболезнено да се направи посредством бонбонуКса
![]()
![]()
![]()