Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти сериозно ли ми ги дрънкаш тез врели-некипели или просто си спамиш ...
Хубаво е преди да се пише нещо да се прочете преди това за КО иде реч май, че по малка е излагацията ...
Аре ся, КО искаш са върни малко назад и се опитай да вденеш за КО говорим ...
Пък КО не успееш - няма са притесняваш, явно са толкова възможностите, ... симпатяга ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Тази компания ...сефте я чувам,къде е регистрирана и регулирана, колега КО..не знам в колко конкурса си участвал, но 90% са нагласени и това е без нужда да депозираш в нищото...ама може да спечелите
..награден фонд...,но за мен е просто зарибявка сладур
!!! Но това е мое мнение
..и не е задължително, а просто припоръчително!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я само ма светни бърже, ... де точно видя, че требе да депозираш ... Ма, КО може по-експедитивно действай, че нямам много време ...Тази компания ...сефте я чувам,къде е регистрирана и регулирана, колега КО..не знам в колко конкурса си участвал, но 90% са нагласени и това е без нужда да депозираш в нищото...ама може да спечелите
..награден фонд...,но за мен е просто зарибявка сладур
!!! Но това е мое мнение
..и не е задължително, а просто припоръчително!!!
После пак са опитвай да разсъждаваш ...
пп. Нъл ти казах да четеш първо, че дан са излагаш, ... що не чуваш ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Е от къде съм видялАко иска някой да се пробва да успее не със $150, а със сто ....
Тука е мястото ...
http://forexsystems.ru/foreks-konkur...it-nol%60.html...сладур,четкам те заради симпатягата
![]()
Къде точно ...?Е от къде съм видял
Точно искам да ми посочиш, къде пише, че трябва да вкараш кинти, .... вдяваш ли КО та питам ...?
Давай бръже ....
Какво е това "бръже", еми прочети си поста след запетаята
....коя дума тук не разбра
!!!
Бутай му мартингейла и няя се плашиш само.Накрая някой гушне илядо долара и си свирка ....
Регнах се аз вчера, ама се чудя на тез сто долара къв бръмбар да му вкарам, за никъде не са, откъде ги измислиха ...
Дай някоя идея за нещо подходящо ...![]()
![]()
Мислех, че са правиш, ... ама явно не е така ...
Кат дигнеш ниво малко, пак може да си говорим ...
Успех у живота, засега ...
----------
Не става за мартин ....Бутай му мартингейла и няя се плашиш само.
Малко са парите и рамото ...![]()
Честно извинявам се на "колегата", че му попречих на измамите, но му е ниско нивото...и просто не ме кефи
, пък що и да страдат невинните потребители,заради някаква мизерна комисионна..също му желая успехи ..за сеги
!!!