ми къф ти е кефа тогаз на тия таймфреймове да се задоволяваш с такива мизерни пипове ???
ми къф ти е кефа тогаз на тия таймфреймове да се задоволяваш с такива мизерни пипове ???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе нали правиш пари, кво ти пука дали си скалпер или не. Във форекса само крайния резултат е важен, а не как си го постигнал.Аз търгувам на ТФ 1М
Държал съм позиции и по 1минута държал съм и до следващия ден
Печелил съм и под 10 пипа печелил съм и по над 60 пипа от сделка
Влизал съм и с голям % от капитала, както и с по-малък.
Така че скалпер ли съм или не съм въобще незнам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки различно го разбира, ама като си седял седмица две на минус може би акто видиш печалбица и то сърце не трае да не затвори .
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз търгувам на 5 и 15 мин. Но ако нямам много време на 30 , като разбира се поглеждам често?
То и 40 пипа мож са много ....![]()
![]()
![]()
Щот за теб ку 40 пипока за стинки , за него мож са левчета![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е наистина ли не можеш да се сетиш?Кеф няма, това е просто базова психология, един вид най-лесния път да става нещо изобщо, доста добър за бонуси и особено за рейнджовия пазар последните месеци
![]()
добър за бонуси и особено за рейнджовия пазар последните месецибаш ку не можеш с тия парици от бонусарката да започнеш , недей да имаш големи очаквания
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
почването с бонбонукса е лесно, после прехода към реалния капиталец е малко по-травмиращтребе алчността да достигне бая голямо ниво, за да се улесни, а туй не става чак толкоз лесно колкото изглежда
![]()
Тя алчността може предимно да пречи , но си е хубаво нещо все пак .... винаги искаш още![]()
![]()
![]()