Както каза косматата топка![]()
![]()
големи обеми за кратко време
![]()
![]()
само щипките играят
![]()
![]()
Както каза косматата топка![]()
![]()
големи обеми за кратко време
![]()
![]()
само щипките играят
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
MAMYTA (23-02-2014)
Тарикат си , тарикат си![]()
![]()
![]()
Инък ку търгуваш на минутка а чакаш ден ..... бах мааму![]()
фалита ще е бърз
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вълнува ли те,
ако се обозначиш дали си скалпер или дей трейдър, ще почнеш ли да държиш сделка макс 10 мин.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според не
да ти дам един пример какво по-точно имам предвид
https://forum.bg/showthread.php?974-...l=1#post769375
Barabata (23-02-2014)
Всеки има различни времеви сделки! Аз имам дни в които предпочитам скалп при рейндж ими дни в които позицията ми стои по 3-4 дни!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то и аз тъй... ама не чак по няколко деначас два три ... нещо таквоз може кът по-дълго да се получи
според пазаря... кът рече да дава много - повечко жгу чакаме
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За малките фреймове наистина си трябва време пред монитора и то активно такова. Аз съм нещо по средата - търгувам цял ден, но поглеждам графиката през 15мин и на определени интервали когато знам, че няма да има сигнал в близкия час примерно си върша друга работа.
Като цяло единствено по-натоварено е когато стане време за управление на вече заета позиция, особено ако последната се окаже дълга или трудна. Но без работа няма как да стане нито на малък нито на голям фрейм...
L1914 (23-02-2014)
Той и Дизела търгува на Н4 и дневна, ама като види 40-50 пипа плюс и веднага ги взима.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark