" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (23-02-2014)
1. хихикането ми си иде отвътре и го предпочитам пред зъбенето(но не обичам и длъжна да оставам)модел на албито само се хихика, има няма от дъжд на вятър някоя графика качи тъй да поаже за какво става въпрос, ненадмината домакиня, но обяснява много компетентно за форекса.
2.съжалявам, че съм качвала графики (ще се постарая да не го правя вече)
3.за домакинстването не ми е зорно(казвала съм ти и друг път) и не мисля, че е престъпление някакво пречещо на Форекса
4.а вярно ли компетентно ти звучатуй с смях в залата - не просто хихикане
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само не разбрах бенча от кога дават по 5 дойлера![]()
![]()
![]()
и как тъй щи вземат парите
![]()
Аз верно съм имал проблем с тях , но чисто технически ...![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
напъни се да ги направиш 30 поне![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То като на 1 нищо не виждаш , ку ще и 100 да сложиш същата работа![]()
![]()
![]()
инък виж на първата стола, тоя само очичките си мърда
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
къв тоз тиливизор брято кът космически кораб направо
КУРсо направо кът междузвездни войни жгу изкара
3д направо
![]()
![]()
И само дето тия мониторчета да работят щи трябва отзад една кутия за минимум 10-12 хилки![]()
бахти забавата
![]()
Направо се вкарваш в матрицата с такова оборудване ако е и 3Д или 4Д и стола да се мърда ще е екстра
хаха, абе 2 монитора са напълно достатъчни. 21-23 инча някъде. Можеш спокойно да събереш 10, а компа зад тях може не е нужно да е кой знае какъв.