Няма няма пуснат някоя изгъзица - съжалявам че нямам познат в някои голям магазин но съм почти сигурен че никои не ги купува - че за какъв чеп му е на някои такъв уред??
Няма няма пуснат някоя изгъзица - съжалявам че нямам познат в някои голям магазин но съм почти сигурен че никои не ги купува - че за какъв чеп му е на някои такъв уред??
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лакомията често погажда такива лоши номера. 800$ всъщност не са никак малко за спокоен вход на петрола, маржина беше към 13$ за 0.01 лот мисля на Инстата - ако уцелиш посоката всичко ще е ОК.Не е малшанс, ами лакомия се нарича. Защото сметката стана доста добра 800 долара са доста добре. Само че вече се разбрахме да търгуваме с малки обеми по 5% от капитала максимум в сделка и момчето влезе на петрола... а петрола само с влизането ни ебава маматаи аз се ядосах супер много, защото имахме ебахти късмета да върнем на половина парите и после пак да намалим капитала и после не гледах какво е търгувал 1 седмица и влизам и гледам 400 долара и малко по малко и те заминаха. И след като занулихме тая сметка си отворих моя и си търгувам сам вече
... влизаш и виждаш изненади. Е затова си е най-добре сам да си търгуваш и сам да си носиш отговорността и за загубите, и за печалбите.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лакомията е часто от живота - има го и при животните - според мен когато живееш в несигурна среда индивида цели да се застрахова от евентуални липси в бъдеще - това е то живота.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само че ние търгувахме в бенчмарк там е 200$ марджина за 1 единица, това е минимумаЛакомията често погажда такива лоши номера. 800$ всъщност не са никак малко за спокоен вход на петрола, маржина беше към 13$ за 0.01 лот мисля на Инстата - ако уцелиш посоката всичко ще е ОК.
... влизаш и виждаш изненади. Е затова си е най-добре сам да си търгуваш и сам да си носиш отговорността и за загубите, и за печалбите.
![]()
аз лично съм успявал със 150$ да си купя готини дрешки не е много трудно![]()
и на мен ми е интересно дали може и как начинаещ да спечели с начален капитал от 150 долара,но ще поживеем и ще видим
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ти в мола само със 150 лева ли си тръгнал? има магазини където гащи не можеш си купиш само с тея пари. Страшна работа. тук се вижда между другото разликата в класите на хората в България. Едни влизат гледат мерят и си излизат. други влизат гледат без да мерят и направо плащат, пък после мерят ако стане, стане ако не през прозореца.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
начинаещ и със 150 000 000 трудно шъ спечели![]()
![]()
требет знания и умения предимно
![]()
![]()
при тез маржини хилядолефните капиталя не е толкоз от значение
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.