Това което казваш е лесно за тези които се занимават и работят в тази сфера. А иначе по името на темата " някой успявал лине с 150 долара" да със сигурност има. Хора кои сте вие я кажете някой трик или нещо което се пропуска от нас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има код дето записва цената дет е хвърлен скрипта, принципно и обекти на тоз принцип се слагат - обаче не знам какви са инструкциите дет требе да се напишат у мя4 код за да стане таквоз нещо за нещо дет не е вградено у платформата![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
изобщо не е толкоз лесно... ровил съм над пет часа из форумите - никой не го е направил досегаили поне аз не видях... а много хора са търсили насоки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при това положение стопа, таргета и лота винаги ще са едни и същи или трябва да се направят няколко варианта с различни параметриобщо взето искам да направя експерт, дето докът е турен на графиката кът се натисне някакъв клавиш и се кликне с мишока на графиката да пуща отложен ордер за цената, която съответства на кликането на мишока, вероятно е клавиша да "грабва" скрипт и кликането с мишока да го пуска на графиката
инфеста, за новинарската стратегия го искам туй - да мога да тургам скобите много бързо![]()
![]()
kypa (16-11-2013)
идеята е тез неща да се вписват като се слага експерта на графиката - а не като се пускат конкретните поръчки
като се пускат поръчките всичко трябва да е максимално бързо и минимално да отвлича вниманието от ценичката
цената на точката, в която пускаш скрипта като го слагаш на графиката - priceondropped се казваше функсията мисля
и у рускоговорящите даже съм претърсил
kypa, значи искаш като сложиш курсора на мишката върху дадена цена и натиснеш примерно кловиш В да ти постави веднага ордер за байстоп или селстоп без всякакви потвърждения
Ами има начин ,ама да се пише специален код е кофти работа
По лесния начин според мен е да се запише чрез програма-има такива програми - всичко което искаш да направиш с мишката и клавиатурата
След това от програма в метатрадера да стартираш тоя файл, а той ще ти изпълни всичките запомнени в него действия с мишката или клавиатурата
ПП и вземи да се поопределиш малко С мишката ли ще определеш цената или ще си я пишеш на ръка и изобщо кое след кое трябва Иначе скриптове за отложен ордер към моментната цена на графиката има ,остава да се преобразува да отваря по цената посочена от мишката, но и там има мелизми Като ти трепери ръката от чикии никва мишка няма да та оправи Най добре да си начертаещ хоризонтална линийка първо че сетне да натискаш клафиша![]()
Последна редакция от saxsten : 17-11-2013 на 02:46
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (17-11-2013)
туй требе за търговия по новини - целта е да се избегне забавяне от 0,1 секунда примерно дет се получава докът вземем скриптя от менюто и да го фърлим върху графиката![]()
![]()
демек между треморите на любовницата Деснислава
![]()
![]()
цената дет се клика с мишока на нея е решаваща
![]()
![]()
![]()