много ясно, че нема да се отказваш![]()
![]()
поне докът го има бонуКса
![]()
![]()
а реално не знаш какво точно те очаква...
![]()
![]()
![]()
много ясно, че нема да се отказваш![]()
![]()
поне докът го има бонуКса
![]()
![]()
а реално не знаш какво точно те очаква...
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам че всеки рано или късно се замисля да се предаде и откаже и да тегли една дълга на всичко, но точно в този момент трябва да си най-силен и да се надигнеш с нови сили да се бориш, може би точно в такива моменти се решава кой става или кой не !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то и здравото стъпване... никога не е толкоз здраво колкот си мислиш![]()
![]()
и понякога мож да те ограничи откъм доста необходими знания
![]()
![]()
![]()
Няма здраво на всеки се е случвало да се овътри. На мен лично ми се случи тая седмица. Играх и не гледах щото през телефона на работа и после трябваше да връщам загубите. Кофтиииии.
Но и да си мислиш че всичко което лети се яде, пак не е на добре![]()
В момента усещам как ще се подведа вероятно, защото за 1 месец от както имам карта имам 5 тегления и много ме е страх да не си повярвам повече от колкото трябва, но в същото време това трябва да ми даде още самоувереност която е много нужна тук![]()
принципно успеха реално представлява да направиш достатъчно печуливши сделки, че да ти стане навик... като "достатъчно" е субективно за всеки, а "навик" е ключовата дума... тъй че според мене поне си на прав път и нема от ко да се плашиш изобщо![]()
![]()
![]()
infesta (16-11-2013)
Аз пък нищо не тегля ами играя и с печалбата. Щото после да не пиша коментари като спамер за да избия загубата.Но и да си мислиш че всичко което лети се яде, пак не е на добре![]()
В момента усещам как ще се подведа вероятно, защото за 1 месец от както имам карта имам 5 тегления и много ме е страх да не си повярвам повече от колкото трябва, но в същото време това трябва да ми даде още самоувереност която е много нужна тук
точно тъй... ку си чел Чарлз Дръмонд - една от препоръките му е кът изкараш някви убави кинти да си купиш нещо скъпо и да се поглезиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()