Затова D-12 е написал в логото си:
Дисциплина - щото гъз глава затрива!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може ли аз да кажа?
За мен лично да съм успял е:
- да ми се плащат ипотеката, заемите и текущите сметки автоматично,
- от сметка в банката, която се захранва чрез успешен трейдинг,
- това да става вследствие на максимум 6 часа работа на ден в работните търговски дни,
- това да е правило , а не изключение...
Сумата на текущите ми нужди месечно е минимум 6 К лунита...
Всичко отгоре ще ми идва като бонуКс!!!![]()
Последна редакция от Bibco : 15-11-2013 на 00:18
ТочноМоже ли аз да кажа?
За мен лично да съм успял е:
- да ми се плащат ипотеката, заемите и текущите сметки автоматично,
- от сметка в банката, която се захранва чрез успешен трейдинг,
- това да става вследствие на максимум 6 часа работа на ден в работните търговски дни,
- това да е правило , а не изключение...
Сумата на текущите ми нужди месечно е минимум 6 К лунита...
Всико отгоре ще ми идва като бонуКс!!!
Плюс, като се сетиш нещо или видиш в магазина, въпроса ти относно колко струва да е следствие от това да разбереш колко пари да платиш, а не дали можеш да го платиш
Ако не можеш да имаш каквото пожелаеш, значи не си достатъчно успял![]()
Bibco (15-11-2013)
Гледай сега - има и един дуг момент - какво точно си желаеш..
В момента се назландисваме с приятеля ми къде да отидем на Коледна почивка - в Куба или Мексико. В Куба на мен вече не ми се ходи - омръзна ми, въпреки, че там действително е много готино.
Искам в Канкун - Мексико - море, курортен разкош и само на 150 км са пирамидите на маите в Чиченитца - е , те това ми се иска да видя , а не само да лоча мохито по кубинските барове...
Разбираш ли ме? Успехът е много относително и субективно нещо...![]()
Успял означава да имаш трайни постъпления от Форекс независимо в какъв процент Даже може и да са под 3% месечно но да си твърдо убеден че всеки месец ще ги достигаш.Ако го можеш това ти си над средния месечен банков процент и с каквото и сума да търгуваш си на печалба.Това означава че ако се считаш за успешен трейдър можеш спокойно да си заложиш имота и да го вложиш във форекса
За съжаление тук не виждам ниго един такъв ,на когото му стиска да го направи
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ако си успял трейдър едва ли ще ти се налага да залагаш имота си , защото ще са ти нужни само няколко месеца без да теглиш и да имаш приличен портфейл.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Няма смисъл да се залага имот,ако си успешен сметката рано или по-късно ще си порасне достатъчно.