туй е малко под въпрос...![]()
![]()
![]()
и аз тъй си мислех отначалото, ама кът пробвах нещо много сделки взех да изтървам... и реално не можа да порасте много по тоз начин
![]()
![]()
![]()
![]()
туй е малко под въпрос...![]()
![]()
![]()
и аз тъй си мислех отначалото, ама кът пробвах нещо много сделки взех да изтървам... и реално не можа да порасте много по тоз начин
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"винаги" и "никога" са много относителни у леф-меринджейството...![]()
![]()
![]()
щот печалбата не е сама за себе си, а част от цялостния механизъм работен...
![]()
![]()
![]()
![]()
БонуКса трябва да се търгува разумно, иначе всеки 2 месеца да правиш нови сметки не си е работа, пък и колкото повече трупаш толкова повече позиции и т.н.
Аз не съм фен на марджин коловете и сметките камикадзе !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имало е моменти разумно, разумно и тряссссссссс кръгче![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
точно...![]()
![]()
е оня ден... викам шъ лапна много от фомцата... взе ми първия стоп на първото късото и тръгна надоле... викам то ши пада до безкрай... и налюсках 6 къси с пълния обем... (туй ми е по-малко от 20 пипа до колец
![]()
![]()
... и изплющя камшика...
![]()
![]()
![]()
![]()
E куре,таман преди новия вместо да ги събереш двата пак наново.
kypa, ти като по-компетентен знаеш ли на колко процента е колеца, не че нещо но е хубаво да се знае![]()