инстата не стават за скалпинг определено .... ако търгувате тази стратегия не става ....
инстата не стават за скалпинг определено .... ако търгувате тази стратегия не става ....
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
колега един трик който аз правя. ако фалирам сметка в инстата (което често правя),в новата сметка трупам печалба като се опитвам да избегна теглене за максимално дълго време.. няма рекотиране и подобни простотии.. след първото теглене става мъка за търгуване..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
това явно е някоя политика на брокера да ебава търговията сигурно ... инак не знам как да си го обясня
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Моето лично наблюдение леше, че рекотирането започна веднага след първото теглене...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама сменяш сметката ли ? щото нали може само 1 път на 3 месеца.
то след като удариш мардджин кол може пак да си стоиш в същата сметка и да няма нищо за избиване.
но аз съм забелязал че постоянно има слипидж. но пък то в тази сметка която съм сега има теглене от доста отдавна.
ама мисля че и при 100 има много слипидж и забавяне а той е направиш 5 сделки само![]()
Трябва да направим една анкета на колко души им преебава сделките инстата.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."