Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато искам да питам питам и не провокирам,но ми е интересно колко вярват в стратегиите,а защо не се получава или пък се получава е отделно.Срещам доста хора които не вярват в дългосрочното печелене от стратегиите.Ако не ти харесва игнорирай ме,но и ти си съгласен че не всички търгуват по стратегии,но има някои го правят съзнателно,точно те ме интересуват в случая.Пък да отварям нова тема не си заслужава,само с теми е бъкано по които изобщо не пишем по същество.С провокация ще постигнеш противоположен ефект![]()
Ако те интересува нещо, питай директно каквото те интересува. Не започвай спор и да чакаш някой да ти обяснява защо нещо не ти се получава. Както прави Комарджито например.
Или директно ще спрат тези които могат и биха желали да ти помогнат да ти обръщат внимание или ще идеш и в игнора им. Файда от това няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По ред ще ги карам.1.Когато искам да питам питам и не провокирам,2.но ми е интересно колко вярват в стратегиите,3.а защо не се получава или пък се получава е отделно.4.Срещам доста хора които не вярват в дългосрочното печелене от стратегиите.5Ако не ти харесва игнорирай ме,6.но и ти си съгласен че не всички търгуват по стратегии,но има някои го правят съзнателно,точно те ме интересуват в случая.7Пък да отварям нова тема не си заслужава,само с теми е бъкано по които изобщо не пишем по същество.
1. Добре правиш, но не съм забелязал да си питал нещо.
2. Нещата не опират до вяра, а до знания и работа. Вяраа е свързана с нещо неизвестно което не можеш да докажеш. Такова нещо не може да използваш в трейдинга.
3. Есенциално е обаче.
4. Те не ги и прилагат, не са ги изследвали и си нямат представа от резултатите им.
5. Не става въпрос само за мен. Напоследък трябва да си забелязал че ценна информация във форума почти не се споделя. Дано се сещаш защо.
6. Ако не е съзнателно, значи не е по стратегия. Ако не можеш във всеки един момент да дефинираш действията си защо правиш едно или друго и да си наясно с резултата му, това е грешка за която ще платиш веднага или скоро.
7. Когато си отвориш нова тема, после е много по-лесно да си отидеш в профила и да я отвориш веднага без да се моташ в търсене на нещо което искаш да провериш след време по питането си.
п.п. Книгата на Брукс излезе. Взе ли си я? Четеш ли я ? Разбираш ли я ? Докъде стигна ?
Аз пък не мога да разбера ти защо се заяждаш с всеки, които се опитва нещо да разбере или научи? Благодаря, че каза за книгата, не знаех, че я има на български.
В живота има само един провал и това е да не опитваш
Ти къде видя заяждане сега ?
Задавам му или му казвам конкретни и точни неща.
А и аз не съм от хората които като видят някой да прави глупости да му казва, браво приятел, няма проблем да правиш същото.
Ханумана изказва неща които нямат връзка със сериозният трейдинг и му ги посочвам директно без заобикалки, както повечето не биха направили.
Кефиш ме.Но сега и аз трябва по ред да карам,да не оставам назад.1 скоро питах GGBG,za петрола някои неща как го търгува ,други неща питам по скайпа а сега ще питам и дани за едно кученце.2 вярваш ако знаеш,дори в духовните неща истински вярващите са знаещи,останалите просто разтягат локуми или са религиозни.3 така е.4,има някои ги прилагат,а от останалите ме интересуваха тези които нарочно и съзнателно не ги прилагат ,но само предатор казва защо.По ред ще ги карам.
1. Добре правиш, но не съм забелязал да си питал нещо.
2. Нещата не опират до вяра, а до знания и работа. Вяраа е свързана с нещо неизвестно което не можеш да докажеш. Такова нещо не може да използваш в трейдинга.
3. Есенциално е обаче.
4. Те не ги и прилагат, не са ги изследвали и си нямат представа от резултатите им.
5. Не става въпрос само за мен. Напоследък трябва да си забелязал че ценна информация във форума почти не се споделя. Дано се сещаш защо.
6. Ако не е съзнателно, значи не е по стратегия. Ако не можеш във всеки един момент да дефинираш действията си защо правиш едно или друго и да си наясно с резултата му, това е грешка за която ще платиш веднага или скоро.
7. Когато си отвориш нова тема, после е много по-лесно да си отидеш в профила и да я отвориш веднага без да се моташ в търсене на нещо което искаш да провериш след време по питането си.
п.п. Книгата на Брукс излезе. Взе ли си я? Четеш ли я ? Разбираш ли я ? Докъде стигна ?
5 Едва ли някой ще се почувства толкова провокиран че да ме игнорира но си е право на всеки,а инфо вече много малко се търси във форума,и аз вече с някой хора си разменям ценно инфо по скайп,тука е станало говорилня за бонуси и аз активно участвам в това.
6 отговорих по-горе.
7,защо да го правя като едва ли ще се намесят други със сериозно твърдение,ще продължат майтапи за бонуси
Да книгата я купих и я чета ,почвам да я схващам,но е рано още да кажа че я разбирам и прилагам.
То момчето не е виновно - акъла му толкова!....
Ти за пловдивската трейдърска школа не си ли чувала? ....Там са все лауреати за нулителски награди!....В инвестора има един Сополов (сега пише като Скрудж Макдък
....) той може да ти опише доста неща от кухнята,както и Желев и между другото,но само в неговия форекс-форум ( там търси темата за "Стандарт инвестмънт-валутни пазари" ,която сигурно е доста назад....
) .....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ПРАВИЛНО правишКефиш ме.Но сега и аз трябва по ред да карам,да не оставам назад.1 скоро питах GGBG,za петрола някои неща как го търгува ,други неща питам по скайпа а сега ще питам и дани за едно кученце.2 вярваш ако знаеш,дори в духовните неща истински вярващите са знаещи,останалите просто разтягат локуми или са религиозни.3 така е.4,има някои ги прилагат,а от останалите ме интересуваха тези които нарочно и съзнателно не ги прилагат ,но само предатор казва защо.
5 Едва ли някой ще се почувства толкова провокиран че да ме игнорира но си е право на всеки,а инфо вече много малко се търси във форума,и аз вече с някой хора си разменям ценно инфо по скайп,тука е станало говорилня за бонуси и аз активно участвам в това.
6 отговорих по-горе.
7,защо да го правя като едва ли ще се намесят други със сериозно твърдение,ще продължат майтапи за бонуси
Да книгата я купих и я чета ,почвам да я схващам,но е рано още да кажа че я разбирам и прилагам.=====================