За +500 и аз чух много кофти отзиви. И не ми се губи времето с тях!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се захващайте с тях рамото е 1:50 максимум!
Отделно са много рискови според мен на мен не ми преведоха печалбите над бонуса!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а тука всичко на бонусните може да се тегли без проблем нали ?
е къде е проблема не ми е много ясно ?
като при всички бонуси първите една две сделки suicidal и ако имаш късмет почваш да търгуваш нормално , какато би трябвало.
то тва им е и идеята де, на бонус сметките, да те зарибят, та да вкараш и собствени пари преди да си гото в![]()
На мен знаеш ли колко ми звъняха, след като десет милиона пъти им казах, писах и обяснявах, че когато проявя интерес към тях, ще им се обадя! Ай сиктир, бе майна! Захапали са като питбули и не пускат, само ме навиват и звънят през 3 дни и ми обясняват всякакви бонусни варианти, дискаунти и какви ли още не "награди"... включително и ай фони - въобще не ме слушаха какво им говоря - нещо като в магазин, дето те питат като влезеш с какво да ти помогнат (да кажем ти търсиш червена тениска с къс ръкав) и те започват свръх ентусиазирано да ти предлагат жълти пуловери, черни жилетки, ризи с дълъг ръкав, различни от червени... и ти губят времето... та за кипърците - накрая се развиках по телефона на оная, дето говори на развален бг... да видим докога ще се кротнат. Аман!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
На мен не ми звънятНа мен знаеш ли колко ми звъняха, след като десет милиона пъти им казах, писах и обяснявах, че когато проявя интерес към тях, ще им се обадя! Ай сиктир, бе майна! Захапали са като питбули и не пускат, само ме навиват и звънят през 3 дни и ми обясняват всякакви бонусни варианти, дискаунти и какви ли още не "награди"... включително и ай фони - въобще не ме слушаха какво им говоря - нещо като в магазин, дето те питат като влезеш с какво да ти помогнат (да кажем ти търсиш червена тениска с къс ръкав) и те започват свръх ентусиазирано да ти предлагат жълти пуловери, черни жилетки, ризи с дълъг ръкав, различни от червени... и ти губят времето... та за кипърците - накрая се развиках по телефона на оная, дето говори на развален бг... да видим докога ще се кротнат. Аман!Явно е поради нещата които им говорите.
Последно от PFGbest и saxobank ми звъняха и директно ги питах защо, след като дадената сметка съм я регистрирал преди месеци и дори е изтекла. Те казаха че не обърнали вниманиеКазах им че ако имам интерес ще им се обадя и толкова. Повече нито са звъняли нито имайли са пращали.
На afb говорих няколко пъти със Светлана, момиче с много приятен глас, веднъж и с някаква друга, обаче нямаше хубав глас и това беше всичко.