• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Някой успявал ли е с 150 долара?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Някой успявал ли е с 150 долара?

Затворена тема
    Страница 308 от 755 ПървиПърви Предишно ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 408 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 3 071 до 3 080 от общо 7541
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 20-03-2013 23:14 #3071 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedy
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      greedy не е на линия
      Баннат
      Yg menggerutu

Моля, изберете категория: - Откажи
      greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее Аватара на greedy
      Град
      Пловдив
      Начислени плащания
      1,074.92 USD
      Благодарности
      522
      Благодарили са му 1 472 Пъти в
      891 Поста
      Цитирай Първоначално написано от pechenia Виж мнението
      MAK стандартни настройки както ти го дава мт4 , така го използват всички големи трейдъри и преди всичко само него използват. Обучението е за технически анализ, основите и правила, Използване на МАК игра на дивергенции кога и как се играят . Вълни-основи на броенето , времева корекция което е най важното за тях. и т.н .Ами в 90% от случаите слагам стоп, защото именно стоп-а ми е мястото където ако удари трябва да обърна позицията. различно е , Ето примерно сега имам чакаща поръчка на 5200 при кабела за продажба , без стоп ,защото очаквам да стигне до там и да падне веднага след което, НО ако пробие 5200 може да стигне до 5250-5300 и после ще се върне да тества 5200 при което ще си затворя на 0 ,за това на някои поръчки не слагам стоп.НО предимно слагам.
      и отеба 150 пипа ап шот макадаката ти вика сел от 52 ? и са ко праим кат стигна само до 5185 и обърна ? гризем ноктета и чакаме па да иде до 52 ли ?
      Последна редакция от greedy : 20-03-2013 на 23:19
      Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

2. Следният потребител изказва благодарност на greedy за полезния пост:

Emil Enchev (20-03-2013)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 20-03-2013 23:39 #3072 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите Аватара на albagpipe
      Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      Благодарили са му 4 927 Пъти в
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Bibco Виж мнението
      Аз стопове не слагам. Или локирам със същия инструмент или жеджирам с друг. И след това търпелииииво чакам всичко да си дойде по местата.................................... .................................
      опадаха ми веждите от тези думички
      направо нямам думи

остана да ги обясниш...вземи и тема да си спретнеш най-добре

ии да не започнеш да скромничиш

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. 20-03-2013 23:57 #3073 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от albagpipe Виж мнението
      опадаха ми веждите от тези думички
      направо нямам думи

остана да ги обясниш...вземи и тема да си спретнеш най-добре

ии да не започнеш да скромничиш
      Хич няма да скромнича. Аз съм писал за това и друг път.

Първо - говорим за интрадей търговия. В зависимост от очакванията ми на пазара, отварям с един инструмент, например EUR/USD и ако нещата се развият краткосрочно не в моя полза, локирам със същия инструмент и със същия размер, но в обратна посока. След това чакам съответните върхове или дъна и затварям съответно едната и другата позиция. Стопове не слагам защото аз съм си стопа. При интрадей аз не ставам от платформата. Локирането ми е застраховка, че все пак, ако нещата не протекат по моя сценарий, няма да излеза от търговията само с обран стоп...

Второто - говорим за суинг търговия. В зависимост от очакванията ми на пазара отварям позиция с един инструмент EUR/USD и друга с друг инструмент - USD/CHF в посока обратна на първата. Разбира се - избирам първо посоката на тренда на инструмента, за който съм по-сигурен и отварям в тази посока...И така - при такава стратегия търпелииииииво си чакам развитието на нещата, може и дни наред и съответно си затварям това, което идва на печалба в желания от мен връх или дъно....
      И при двата случая съм спокоен, че имам търговия с положително математическо очакване, което е много важно като общ подход към трейдинга

Това е накратко. Ако нещо не е ясно - питайте!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

6. Следните 2 потребители изказват благодарности на Bibco за полезния пост:

hanuman (21-03-2013), albagpipe (21-03-2013)

7. 21-03-2013 00:01 #3074 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pechenia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pechenia не е на линия
      Новак
       Geli

pechenia скоро ще бъде известен pechenia скоро ще бъде известен Аватара на pechenia
      Начислени плащания
      28.80 USD
      Благодарности
      1
      Благодарили са му 107 Пъти в
      50 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от greedy Виж мнението
      и отеба 150 пипа ап шот макадаката ти вика сел от 52 ? и са ко праим кат стигна само до 5185 и обърна ? гризем ноктета и чакаме па да иде до 52 ли ?
      А ти що влезна ли му някъде на нещо ? това че не си е взел поръчката от идеалното място показва че няма сила дори да корегира както трябва

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

8. 21-03-2013 00:07 #3075 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите Аватара на albagpipe
      Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Bibco,

в общи линии ми е ясно ...но... пробвала съм - не е за мен !
      зациклих с минус и в двете сделки ...и беше убийствено за мен
      проточат ли се нещата и по-добре да ме няма

точно това му е хубавото на трейдването...всеки сам се нагажда

Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

9. 21-03-2013 00:08 #3076 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedy
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      greedy не е на линия
      Баннат
      Yg menggerutu

greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее Аватара на greedy
      Град
      Пловдив
      Начислени плащания
      1,074.92 USD
      Благодарности
      522
      Благодарили са му 1 472 Пъти в
      891 Поста
      Цитирай Първоначално написано от pechenia Виж мнението
      А ти що влезна ли му някъде на нещо ? това че не си е взел поръчката от идеалното място показва че няма сила дори да корегира както трябва
      не съм му влезнал никъде щото днес ми е дъждовен и ден за пиене на бира да речем освен това не търгувам кабел
      ама ти видях високопарните писания и реших да го погледна , та да се просветя малко, че съм баси задръстеняка да гу ева .....
      ПП като поразгледах и твоето х4 моем и на едно леко басче да се хванем с тебе , че как нема силици кабелот ако иде до 1.52 ше си отпраши поне до 1.5315-20 , ма теб тва не те ебе шот ти ги разбираш много и естествено трейдваш без стопове ...................
      Последна редакция от greedy : 21-03-2013 на 00:15
      Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

10. 21-03-2013 05:02 #3077 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от albagpipe Виж мнението
      Bibco,

в общи линии ми е ясно ...но... пробвала съм - не е за мен !
      зациклих с минус и в двете сделки ...и беше убийствено за мен
      проточат ли се нещата и по-добре да ме няма

точно това му е хубавото на трейдването...всеки сам се нагажда
      А, това с двата минуса и при мен се е случвало...Особенно лошо е, когато имаш голяма ножица между купен връх и продадено дъно. Трябва да имаш желязно търпение.....
      Но съм си правил статистика, че ако карам със стоп-лосове губя повече. понякога много повече, а това не е гуд, нали
      Права си, че всеки се нагажда според аршина и темперамента си. Ти ме попита - аз ти разказах.
      Хайде - със здраве - до утре!

Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. 21-03-2013 07:40 #3078 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pechenia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pechenia не е на линия
      Новак
       Geli

pechenia скоро ще бъде известен pechenia скоро ще бъде известен Аватара на pechenia
      Начислени плащания
      28.80 USD
      Благодарности
      1
      Благодарили са му 107 Пъти в
      50 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от greedy Виж мнението
      не съм му влезнал никъде щото днес ми е дъждовен и ден за пиене на бира да речем освен това не търгувам кабел
      ама ти видях високопарните писания и реших да го погледна , та да се просветя малко, че съм баси задръстеняка да гу ева .....
      ПП като поразгледах и твоето х4 моем и на едно леко басче да се хванем с тебе , че как нема силици кабелот ако иде до 1.52 ше си отпраши поне до 1.5315-20 , ма теб тва не те ебе шот ти ги разбираш много и естествено трейдваш без стопове ...................
      Играя със отложени ордери защото не дремя цял ден в форекса да гоня всяко движение. След това играя това което зная как се играе , А Ако понякога пазара не е взел някой ордер за 10-15 пипса не е болка за умиране. Това на първо четене , Точно за кабела сме в първа вълна която хванах от самото дъно , и едва ли при пробив още ще изкара 120 пипса понеже няма импулс нито на м5 нито на м15 нито на м30 . Аиде със здраве,

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

12. 21-03-2013 09:10 #3079 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от tines333 Виж мнението
      АЗ ВЕЧЕ СЪМ ЗАТРИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 5 СМЕТКИ.КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НУЛИРАМ НЕ ЗНАМ.

----------

МИСЛЯ, ЧЕ СЪС 150$ E НЕСЕРИОЗНО ДА МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО СЕРИОЗНО
      Ако не бързаш да печелиш - може. Обучение, сработване на стратегия и чак тогава може и с по-малко дори

Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

13. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    14. 21-03-2013 09:18 #3080 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      predator
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      predator не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен Аватара на predator
      Начислени плащания
      3,619.00 USD
      Благодарности
      401
      Благодарили са му 656 Пъти в
      548 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от tines333 Виж мнението
      АЗ ВЕЧЕ СЪМ ЗАТРИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 5 СМЕТКИ.КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НУЛИРАМ НЕ ЗНАМ.
      Спокойно,не е болка че си затрил много сметки,лошо е ако си затрил много пари.С времето нещата ще си дойдат на мястото.Но ако отначало почне да се хлътва с големи суми и се мисли хазартно тогава е зле и по-добре да не се захваща човек с тази дейност .
      Отначало хранех едни илюзии че със 20-30 долара сметка ще ги направя милиони.

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Затворена тема
    Страница 308 от 755 ПървиПърви Предишно ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 408 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти