Реалното ниво на безработица в САЩ е 14.9% вместо така тиражираните/манипулирани 7.7%
Реалното ниво на безработица в САЩ е 14.9% вместо така тиражираните/манипулирани 7.7%
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте?Скъсихме, т.е. "шортвахме йената" най-после, но за кратко ми се чини беше. Не знам към какви висини се е запътила, но е много настървена да катери. Добре, че са "манипулаторите" на безработицата, че най-после да я скъсим днес. При eur и gbp най-вече. Големи изненади днес, също като вчера.
----------
, при нас не беше ли по-малко?
" През декември 2012 година безработицата в България е нараснала до 11,4%, след като през ноември нивото й достигна 11,3%, предаде АФП, позовавайки се на националната агенция по заетостта"
Или това е неофициалната... ?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то официално и в САЩ е 7%, пък мамута настоява за 14
И между другото официалната статистика не обхваща обезверените - хора които не са регистрирани в бюрото по труда и не си търсят работа![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еех, добре че си на демо, да видиш на какви номера е способна йената и не само тя. Още преди нова година прочетох следните думи на един анализатор: "нещата при йената вече не са същите; този път е сериозно; лонгвайте". И лонгвах още ноември. И тъкмо лонгвах, то взе че почна да пада. Чаках 2 седмици да излезе на печалба и затворих. А не трябваше - едно е скалп, друго - инвестиция. Не ми се мисли сега на какъв + щях да съм. Даже и със 1/3 от 150$ да бях пуснала сделка. После пак пусках разни дълги, но можеше да си спестя разигравката. По едно време почнах да контря на 0 или на -. Но кой би предположил, че чак така ще се изстреля. Нещо фундаментално трябва да се предприеме, за да спре този възход. Но самите японци отдавна се борят срещу скъпата йена и успяха с избора на новия премиер. Да видим докога...
----------
И ти реши да завишиш двойно и нашта, та да се получи реалната.![]()
Наистина с обезверените може и толкова да е. То май главно циганите не се обезверяват и постоянно се регистрират.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз за това мисля да сменям стратегията.... никакви отворени сделки за следващата сесия...
или може ама със трейлинг стоп.
иначе - каквото изкарам за 2-3 часа на Азиатската сесия - тва е... няма смисъл поне за мен да се мъча да хващам Азия и Лондон, че понякога и Ню Йорк..
дори се замислям да пробвам леко да поскалпирам... вместо да чакам суингове ....
Тежка е твойта... давай направо юзъра и паролата на бъдещия акаунт, да цъкаме през Лондон и Ню Йорк да се не мъчиш. Даваме даже гаранция "Франция".аз за това мисля да сменям стратегията.... никакви отворени сделки за следващата сесия...
или може ама със трейлинг стоп.
иначе - каквото изкарам за 2-3 часа на Азиатската сесия - тва е... няма смисъл поне за мен да се мъча да хващам Азия и Лондон, че понякога и Ню Йорк..
дори се замислям да пробвам леко да поскалпирам... вместо да чакам суингове ....Ти ще държиш фронта на азиатската, че и там понякога има много добри движения, особено на AUD и NZD по време на новини такива изстрелвания стават. лошото е, че са непредвидими като всички движения по новини, но могат да се хванат на по-късен етап от движението примерно. Мен пък ме е яд, че ми е много късно да ги чакам тях посред нощите.
Гледал ли си ги някога тях или само йената?
Eli2356, започнах с AUD/USD u EUR/USD преди няколко месеца на Азиатската.... 90% рейндж от по мах 20 пипа... брутални набутвания...
тук таме при яки новини - се поразмърдват 50-100 пипа ... ама много рядко... затова ги зарязах..
минах на GBP/JPY u USD/JPY... там редовно си има по 50+ движения... но пък са многто коварни... но предпочитам така - заради високата волатилност.
поне ми дават шанс да тренирам...
апропо - аз първи ти предложих вчера да си дадеш реалната сметка - да пробвам "нещо" там![]()
![]()
айдее - при мен завърши работния ден...
малко фитнес и после по ***********
Eli2356 (09-03-2013)
Ако кажеш че при aud няма волатилност, няма да ти повярвам. може би да си улучил някакъв спокоен период.Eli2356, започнах с AUD/USD u EUR/USD преди няколко месеца на Азиатската.... 90% рейндж от по мах 20 пипа... брутални набутвания...
тук таме при яки новини - се поразмърдват 50-100 пипа ... ама много рядко... затова ги зарязах..
минах на GBP/JPY u USD/JPY... там редовно си има по 50+ движения... но пък са многто коварни... но предпочитам така - заради високата волатилност.
поне ми дават шанс да тренирам...
апропо - аз първи ти предложих вчера да си дадеш реалната сметка - да пробвам "нещо" там![]()
![]()
айдее - при мен завърши работния ден...
малко фитнес и после по ***********
Ще се договорим допълнително за сметките на свеж акъл. Сега е време за купон.
Фитнеса е ясен, но *********** какво ще рече? Ще уважаваш дами за празника или редовната петъчна дискотека?![]()
----------
Кой е като тебе...Дааа, явно не съм само аз с тази участ.
Ели, ако ти прозвучи успокоително - и аз съм я подкарал по системата "направи си сам". Сега правя едната баня - руша всичко старо там, слагам душ-кабина, нови шкафове и т.н., след това ще боядисвам някои от стаите, след това - другата баня - и там всичко ще е ново - IR сауна, душ кабина, нови шкафове...
Работа имам и аз за 2-3 години....
От време на време поглеждам във форума и пускам по някоя позиция на терминала, а през уикендите посръбвам винцето, за което Мамута толкова ми завиждаНие българите много си падаме по тази система май, защото се имаме за майстори по всичко. Някой неща са доста лесни, само да има свободно време. А и вече има всичко нужно по магазините.
Какво е това винце? Сам ли си го правиш?