Ели, допада ми бързия ти анализ
Аз сега се правя че бачкам. Ама довечера ще се пробвам на Шанхай. Токио го пропускам.
Ели, допада ми бързия ти анализ
Аз сега се правя че бачкам. Ама довечера ще се пробвам на Шанхай. Токио го пропускам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA,
запретвай ръкави ...
оставям Гепито на теб ...фнимавай да не объркаш само посоката, че![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затова казах, че със 150 $/Е капитал, ще е по-скоро пробна сметката, защото ако се гледа money managemenet (разумен обем сделка спрямо обема капитал), а то трябва да се гледа, сделките ще са повече пробни/учебни, отколкото за солидна печалба. Човек ако печели със 150, то по-добре да го прави с по-голям капитал, да има смисъл от занимавката.
----------
... и на правилните ти ли преценки обратното? Че с тия обучения, дето си ги подкарал много не се знае в кой момент кой на кой ще трябва да прави обратното, за да успее.
Разчитам на опита ми все пак, че то само с обучение не става; и гледане на графики трябва и някой и друг злополучен опит, но ти и в това отношение напредваш. А да не забравяме, че и най-добрите грешат.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
скалпа си е супер ...особено като се изсипе стотици пипа![]()
иначе аз се предавам ...
сумати народ ще ми виси утре на главата ...реално
още съм нова и не смея да се скатавам ...
Хайде, доходна нощ![]()
Бърз, бавен, важно е да е правилен. От много гледане на графики, понякога само като погледна графиката и ми е ясно какво се готви да прави, без каквито и да било индикатори, напоследък и без това не ги ползвам де. Но не винаги има достатъчна яснота, особено около важни новини човек трябва да е нащрек. А и не винаги знаем как пазара ще възприеме новината. Понякога прави шиш нагоре, надолу и накрая пак на същото место. Понякога дава дългосрочен тренд, а понякога само няколко минутно отражение.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (07-03-2013)
така е - ама за това трябва доста око и доста време прекарано пред платформата... с 1-2 години - няма как да се постигне това "на око"...
а и мен това не ме устройва... аз искам/опитвам се да влизам на перфектното място с минимален стоп... "висш пилотаж" дето му се вика..
няма да си играя с глупости от рода - чакай да хвана 20 пипа - ама ще сложа за всеки случай Стоп на 50 ....
Аз пък когато съм пред компа и следя положението даже не слагам автоматичен стоп, а разчитам на ръчния. В много редки случаи стават резки големи движения, но и там може да се отреагира или сложи отложена поръчка. Вместо стопове обикновено слагам насрещна отложена потъчка и после си оправям бакиите, да излезе на повече от 0. Който има мерак нека да сдава стопове, аз нямам особено желание.така е - ама за това трябва доста око и доста време прекарано пред платформата... с 1-2 години - няма как да се постигне това "на око"...
а и мен това не ме устройва... аз искам/опитвам се да влизам на перфектното място с минимален стоп... "висш пилотаж" дето му се вика..
няма да си играя с глупости от рода - чакай да хвана 20 пипа - ама ще сложа за всеки случай Стоп на 50 ....
при мен "хеджа" не е разрешен... трябва да затворя едната сделка - и чак тогава да пусна в другата посока...
пък и твойте "акробатични номера" нещо за сега ми идват доста объркани...
Добро утро !
Добре, че се наспах
изобщо не си е струвало да се виси ...поне това, което очаквах не се е случило
интуитивно-биологичния часовник също е важен ...напук на всякакви логики, фундамети и кьорфишеци
Успешен ден
ще пропусна и него