Аз пък я знам като - Гепи
но съм уморена за щуросване и си влезнах по навик при Е/Й ...попитах те за 150 заради заглавието на темата![]()
Аз пък я знам като - Гепи
но съм уморена за щуросване и си влезнах по навик при Е/Й ...попитах те за 150 заради заглавието на темата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами случвало ми се е да почвам с толкова горе долу, даже точно със 150 Евро почнах най в началото и да - успях да ги удвоя за 10 дни, а следващите 10 дни успях почти да ги загубя барабар с печалбата. Това беше преди година и половина. Оттогава повече внимавам. Но мисля, че за се успее трайно със 150$, трябва човек да е в доста опитен стадий, че да не фалира. И да е по-скоро опитна търговия, защото със 150$ си малко като с вързани ръце - големите обеми, доколкото можеш да си ги позволиш са заявка както за голяма печалба, така и за еветулален фалит при този капитал.
![]()
Иначе едни 800$ и влизане с малък обем (1000 eur/usd примерно) гарантират, че поне сметката няма да фалира, даже и при най-лошия сценарий. Но това е повече на теория, защото този най-лош сценарий се развива седмици/месеци наред, не става за един ден. И няма особено практическо приложение, понеже сме във форекса не да гледаме дали няма да фалираме, а как да спечелим все пак.
Последна редакция от Eli2356 : 06-03-2013 на 23:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
albagpipe (06-03-2013)
Eli2356, не ви ли е срам с Албата така да ми контрите шортовете на йената? Знаех си че вие двете сте се наговорили... на usd-jpy съм гризнал дървото. Ама поне на gbp-jpy не ми е избило стоповете.
Довечера пак на шорт. Искам ви и двете строени в две редици на Токио. Хем ще шортваме, хем ше скалпираме.... малко рисково се оказа при мен да оставям сделки за повече от 2-3 дена...
Поздравления все пак за печалбите...
Последна редакция от MAMYTA : 07-03-2013 на 00:32
Ням да споря с теб. Прави обратно на това което аз правя и ще прокопсаш![]()
С 0,01 да влизаш е голяма играчка....вече 0,1 долар/пип пак бива....и с такъв капитал доста време ще отнема да се занулишАми случвало ми се е да почвам с толкова горе долу, даже точно със 150 Евро почнах най в началото и да - успях да ги удвоя за 10 дни, а следващите 10 дни успях почти да ги загубя барабар с печалбата. Това беше преди година и половина. Оттогава повече внимавам. Но мисля, че за се успее трайно със 150$, трябва човек да е в доста опитен стадий, че да не фалира. И да е по-скоро опитна търговия, защото със 150$ си малко като с вързани ръце - големите обеми, доколкото можеш да си ги позволиш са заявка както за голяма печалба, така и за еветулален фалит при този капитал.
![]()
Иначе едни 800$ и влизане с малък обем (1000 eur/usd примерно) гарантират, че поне сметката няма да фалира, даже и при най-лошия сценарий. Но това е повече на теория, защото този най-лош сценарий се развива седмици/месеци наред, не става за един ден. И няма особено практическо приложение, понеже сме във форекса не да гледаме дали няма да фалираме, а как да спечелим все пак.![]()
Не знам и Алба ли те е контрила, но аз гледах да те пощадя както виждаш. Не е късно да настъпи и твоят час като се има предвид колко никакво беше движението нагоре и с каква охота се стрелна сега надолу. 100 пипа може да ги направи като нищо надолу, че и повече. Сега се намира в корекция на възходящото движение и точно около тия нива са възможни всякакви шмекерии от страна на йената.Eli2356, не ви ли е срам с Албате така да ми контрите шортовете на йената? Знаех си че вие двете сте се наговорили... на usd-jpy съм гризнал дървото. Ама поне на gbp-jpy не ми е избило стоповете.
Довечера пак на шорт. Искам ви и двете строени в две редици на Токио. Хем ще шортваме, хем ше скалпираме.... малко рисково се оказа при мен да оставям сделки за повече от 2-3 дена...
Поздравления все пак за печалбите...