Ти така си мислиш. Най-важното е, че си ми показал, че там където живееш имам вече двама приятели.
Освен теб имам и един свой съученик-приятел, който в твоя град....
Ти така си мислиш. Най-важното е, че си ми показал, че там където живееш имам вече двама приятели.
Освен теб имам и един свой съученик-приятел, който в твоя град....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хехе ... радвам се... предполагам че няма начин да ги познавам ... ама както и да е ....
и аз имам 2-ма доста добри приятели... както ти казах снощи - единия е в Торонто...
другия е в Монреал![]()
и двамата са ми колеги... единия по професия, другия по хоби![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco, Май усещам някаква носталгия ..............................................![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
покани го лятото в Стара Загора да избистрите на каса бира форекса - да видиш как ще му избиеш набързо носталгията от главата![]()
няма по добро място за бира от това на плажа с 1 прясна цаца и 1 картофки![]()
Ей, най-после дочаках що-годе прилична печалба от дългите йени след 48 часа чакане - и трите кроса (gbp, usd и eur/jpy) затворих преди малко, че стигнаха съпротива. Може и да има още нагоре (и сигурно ще има), но за по-сигурно бях дотук.И при двете имам дълги, също и на EUR/JPY, но днес не беше за търговия - много тегави и мижави движения и най-вече рейнджови, не си заслужава треперенето. В скоро време ще избива на някъде йената, но едва ли ще я чакам цяла нощ - стои на едно место от часове. EUR/USD също.Това обикновено е затишие пред буря, но кога ще е бурята?
Сега раздвижване ще има при aud - в 02:30 наше време има новини от "силен интерес".
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
успя ли да направиш 150
Много измъчено движение беше при тази двойка, то и при другите така.............
Не съм ги смятала сумарно да ти кажа, мързи ме точно сега да смятам, а и обемите бяха различни - най-много при GBP/JPY, при другите 2/3 по-малко. То с голям обем и 10 пипа да направиш пак може ура да викаш.Мойте не бяха големи, че не бях пред компа и ги бях оставила без стоп, понеже бях доста сигурна в посоката, но не исках да рискувам много все пак.
Ти традиционно си гледаш йените май? Аз покрай вас с Mamyta се угледах тези дни в GBP/USD. На тая йена (въобще на кросовете й) не случайно и викат Луда Яна - кара вара и току направи някоя безбожна изцепка (невъобразим шиш) в обратната посока.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz