Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То май навсякъде е хубаво ,само да имаш пари.....където и да си се живее добре ,но да си с много пари...... .................................................. ................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Доста хора има завършили и работят в съвсем друга област от която са учили........а има и друго много хора започват да учат и малко завършват.....скоро ми попадна една статистика на един университет 1 курс записват 120 човека,4 курс завършват 60 човека ,а на дипломирането идват 20 човека...
е то самото дипломиране е формалност.............................. ......![]()
.... и след определн брой занулени акаунти - та може и да е права жената - 20-50 долара ще болят по-малко от 200-500 $.Анче незнам кои ти ги е обеснявал тия работи ама мисля че ще е добре да се разчетеш във форума да понаучиш някои други неща щото пуржо че начинаещтите им трябжат поне 200 долара второ знанията са придобиват за определен период отвреме които е индивидуален за всекиа практиакта му е маиката
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами да ....кой по финансови причини,кой здравословни,кой семейни,кой не могъл да си вземе испитите,кой се отказва и сменя специалността и така ....накрая в една специалност завършват доста по-малък брой студенти от колкото са били в началото...
Аз пък бих се преместила там, заради чилийската музика и щото автоматично ще стана милионерка в чилийски песос и ще се откроя от мнозинството - огромната маса е от бедни хора, без никаква собственост.![]()
Пък и ще се наслаждавам на екологично най-чистото място на планетата - Чилийската Патагония.
Пък ако може и до Великденските острови да отскоча без да ме залее някой вулкан, ще съм на върха на щастието си - те са сред най-отдалечените кътчета на планетата = един остров на 2500 км от най-близкото населено и обитаемо място.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 16:54
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
masta (10-02-2013)
Аз пък бих се преместила там, заради чилийската музика и щото автоматично ще стана милионерка в чилийски песос и ще се откроя от мнозинството - огромната маса е от бедни хора, без никаква собственост.![]()
Пък и ще се наслаждавам на екологично най-чистото място на планетата - Чилийската Патагония.
Пък ако може и до Великденските острови да отскоча без да ме залее някой вулкан, ще съм на върха на щастието си - те са сред най-отдалечените кътчета на планетата = един остров на 2500 км от най-близкото населено и обитаемо място.
Звучи доста добре.......като в някоя приказка,те там какъв език говорят ....?.................................................. ..................................