Дани,има ли го готов скрипта или трябва като Георги да го търся,компилирам и чак после закача на графиката.А дали знаеш подобен който затваря всички позиции,независимо че са на различни валутни двойки и/или други инструменти.
compos sui
Ratetouilli, скрипта го има тук във темата потърси назад по страниците бързо затваря всички поръчки които си отворил
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Ratetouilli (05-03-2012)
Ами супер, обаче в Инстата 1 лот не е 100 000, а е 10 000...В полето My Lot Value по подразбиране е 10 000, направете го на 100 000.Ако искате отворете индикатора с Мета Едитора и
на този ред добавете 100 000, след което " compile" и готовоВсеки път когато зареждате индикатора ще е по подразбиране на 100 000
extern int myLotValue = 100000 ;
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Освен това, как може да съм със 131 долара и да ми смята за 10% риск при 1:100 ливъридж да влизам с 6 или 60 лота??? Нещо не е наред.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо не мога да се оправя с тоя скрипт. Но съм упорит за сметка на това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колкото и да се ползва или не, не е зле да разберем ЗАЩО е така... предполага се, че някой го е мислил, а какво става...
Чакам да кажеш, аз разглеждах, чудих се, но не родих нищо... Сигурно пропускам нещо, има много неща, които не разбирам... от програмирането този път, не от изчисляването на риска
Предварително ти благодаря, че се заемаш с това!
Сега трябва да е окНо е за брокер при който 1лот = 10 000.Ако ползваш платформа на друг брокер с лот=100 000, тогава си ползвай старата версия.
Anubis, Сега ще погледна, но ако само си променил LotSize от 100 000 на 10 000 , и аз съм го направила това в едитора и пак дава някакви невероятни неща. Момент да видя какво си направил...
Същото е. При зададени размер на лот 10 000, 10% риск, актуален размер на акаунта (в моя случай 131,25 usd), 20 пипса стоп и т.н. ми показва, че трябва да си отворя позицията с 6,56 лота.... Как става? Като за 1 лот са ми нужни при курс 1,32 132 долара... Ливъриджът ми е 1:100.