novak-prost, от настройките на менюто може да му променяш параметрите и да го ползваш за всяка двойка която решиш стига да е горе долу в рейнж
novak-prost, от настройките на менюто може да му променяш параметрите и да го ползваш за всяка двойка която решиш стига да е горе долу в рейнж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само да допълня, освен за рейндж, работи и при възходящ тренд. При всяка малка корекциика, достатъчна Уйлямса да захапе отдолу и да отвори позиция, и си бачка. Пускал съм го при кабела и при йената.novak-prost,
ето на тази страница се намира експерта за еврофранк за рейнджова търговия, свали си го и го метай на инстата виж му настройките и и дали те устройва таргета и стопа ако не ги промени и готово
https://forum.bg/showthread.php?390-...B3%D0%B8%D0%B8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря благодаря.
Аз никога не съм пускал досега експерт, но ще имам в запасите едно
тайно оръцие за искарване на някоя и друга кинта при рейдж![]()
novak-prost,цялата тази тема е за експерти ...ако си беше направил труда да се върнеш назад да прочетеш всичко написано първо щеше много да разбереш и второ нямаше да питаш елементални неща ...не че нещо ама е досадно неща които са писани хиляди пъти пак да се повтарят ..моля ви нека бонуса не ви е само цел ...още първия бонус ще го профукате а ни етука трябва дачетем едно и също хиляди пъти ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Svilen (29-08-2012)
Извинявам се колежке Ефче.
Много агресивно подходих в случая
и малко се поизложих с тва писане непристанно.
В бъдеще ще се реванширам някак си![]()
Еф4е спомняш ли си преди време, като ти казах, яе пробвам един експерт на риъл ? Не им харесвам на експертите това, че работят до време и започват да сдават багажа. На пазара всичко се мени за секунди, а тези които са от по дълго време, знаят че няма как да си успешен, цъкайки само по тренд или по МА или Стокастик и т.н.novak-prost,цялата тази тема е за експерти ...ако си беше направил труда да се върнеш назад да прочетеш всичко написано първо щеше много да разбереш и второ нямаше да питаш елементални неща ...не че нещо ама е досадно неща които са писани хиляди пъти пак да се повтарят ..моля ви нека бонуса не ви е само цел ...още първия бонус ще го профукате а ни етука трябва дачетем едно и също хиляди пъти ..![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Знам ,знам ...затова много внимавам какво сервирам по темата че има хора дето скачат с двата крака без да са чели ...Еф4е спомняш ли си преди време, като ти казах, яе пробвам един експерт на риъл ? Не им харесвам на експертите това, че работят до време и започват да сдават багажа. На пазара всичко се мени за секунди, а тези които са от по дълго време, знаят че няма как да си успешен, цъкайки само по тренд или по МА или Стокастик и т.н.![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Въпреки, че съм от другата страна на бариерата, все си мисля, че хората способни да пишат експерти, биха печелели повече кинти, ако пишат директно за брокитата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, моите уважениязнам че сте професионален трейдър и ценя всяко ваше мнение и пост, но само искам да вметна че човешката маса постоянно сдава багажа и изтрещява преди експерта в доста случаи, а че няма вечни експерти това е ясно, но и ние сме упорити и продължаваме да търсим
![]()
Сигурно имаш впредвид мене. Извинявай. Не съм пуснал експерт на реал, без да го тествам 1-2 седмици на демо. Или да изчакам някой форсмажор. За съжаление, за сега на реал съм качил само един експерт!