ef4e, пробвай като текстови файл мисля че може да се качи като прикачен файл от разширените функции или пък във формат документ
ef4e, пробвай като текстови файл мисля че може да се качи като прикачен файл от разширените функции или пък във формат документ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от ef4e : 13-03-2012 на 13:25
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, като гледам настройките за днес имам малко промени Uvel_hSETKY=0 че го пробвам на един реал с малка сметка и h_SETKY=20 за да затваря позициите поради същата причина.Мисля че експерта е много добър и по принцип има много яки експерти, но неправилната им експлоатация или по точно не намиране на най оптималния вариант на настройките и на кои двойки да го ползват довеждат много хора до фалит на сметката и от там до отричането им
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (29-08-2012)
Аз съм го качил на МТ4 на Адмирала/демо/,дава положителен профит,но оставащите отворени сделки увеличават минуса си.В тази насока ми прилича на Мартингейл,а знаете как завършва това.ef4e, като гледам настройките за днес имам малко промени Uvel_hSETKY=0 че го пробвам на един реал с малка сметка и h_SETKY=20 за да затваря позициите поради същата причина.Мисля че експерта е много добър и по принцип има много яки експерти, но неправилната им експлоатация или по точно не намиране на най оптималния вариант на настройките и на кои двойки да го ползват довеждат много хора до фалит на сметката и от там до отричането им![]()
compos sui
Има го този момент. Как малко двойката се отклони от рейнджа, и става нещ като снежна топка с отворените позиции!
Не съм сядал да го прегледам математически,но явно използва някаква прогресия,засега съотношението полза/загуба е 1:2.Пуснал съм го на валута,акции,метали и индекси,за да мога да му видя поведението.А,щях да забравя,настройките не съм ги променял,такива са както съм ги свалил от нета.
compos sui
Да, Банк ъф Америка си е в идеален рейндж. Поне на първо четене. Ще го пробвам и аз там.
Отвори си до него и графика на евро-долар на голям фрейм и погледни корелациите,за да нямаш неприятни изненади,като мен в началото.И съвет от мен,не оставяй отворен ордер за следващия ден.![]()
compos sui