гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
GeorgiRR, от експерта е трябва да му промениш настройката Uvel_hSetkY ако искаш да не ти увеличава стъпката трябва да е =0 иначе я кара Мартингейл
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
LotMultiplicator
Качих ви преди малко 2 версии с описание и готови сетинги , но сигурно не сте ги пропусналиПараметр LotMultiplicator это множитель лота, который будет применяться в установке сетки ордеров в
торговле советника.
Ечли множитель например будет равет 1,34 , то ордера будут устанавливаться таким образом.
1 ордер - 0,10
2 ордер - 0,13
3 ордер - 0,18
4 ордер - 0,24
5 ордер - 0,32
и так дальше по ходу безоткатного движения цены в одну сторону. Чем больше значение LotMultiplicator,
тем меньше необходимо пройти цене для выхода с просадки. Рекомендуем устанавливать это значение не
меньше 1,25 и не больше чем 2![]()
Последна редакция от privelege : 13-03-2012 на 21:06 Причина: quote tag
Хмм-мм! Ще го изучим. А другия експерт при швейцареца не ми е направил нито една сделка днес. Швейцареца хептен заспа. Но какво да очаквам, когато Е/Д цял ден тъпче на едно място!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Анубис не сме ги пропуснали ...LotMultiplicator
Параметр LotMultiplicator это множитель лота, который будет применяться в установке сетки ордеров в
торговле советника.
Ечли множитель например будет равет 1,34 , то ордера будут устанавливаться таким образом.
1 ордер - 0,10
2 ордер - 0,13
3 ордер - 0,18
4 ордер - 0,24
5 ордер - 0,32
и так дальше по ходу безоткатного движения цены в одну сторону. Чем больше значение LotMultiplicator,
тем меньше необходимо пройти цене для выхода с просадки. Рекомендуем устанавливать это значение не
меньше 1,25 и не больше чем 2
Качих ви преди малко 2 версии с описание и готови сетинги , но сигурно не сте ги пропусналиблагодарим !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спорен ден на всички, аз още разучавам експерта и не съм намерил най- оптималните настройки, за сега съм на минимален риск да видя колко ще изкара, ако някой вече има виждане кои настройки са най-удачни да споделя, при добро желание![]()
Още не мога да кажа нищо конкретно. При кабела, при параметрите дато ми ги даде ef4e, работи идеално. И вчера и днес е на +. За което много и благодаря. Но чакам някакъв форсмажор. Да видя тогава какво му е поведението!
Последна редакция от GeorgiRR : 13-03-2012 на 11:57
И аз вчера го пуснах на европаунд на минимални настройки и имам 4 сделки, показателя hSetky=30 като че ли е много за минимално ниво и сега ще го променя на 20, днес го пуснах на доларфранк имам една затворена сделка на 30 пипа плюс
Значи лично мое мнение е за евро паунд понеже двойката се движи в относителен рейндж и има доста добър спред това ми беше критерия да я предпочета пред евро франк ...относно това за готови настройки в експерта е казано че от това в каква посока се работи зависят и от настройките ..дали за минимален риск поради малък депозит ,дали за голям профит съотеветно голям риск или нещо средно ...лично аз съм си правила тестовете на база най малък (drawdown)щото това ме интересува ...предпочитам малък профит но и малък риск тоест да мога да го зарежа на някоя платформа и да не го заглеждам много ..и да не ме нерви ..затова мога да споделя моята база ....ето това е най -доброто което докарах ...1,05%drawdown при 90 % моделиране ...незнам обаче как да ви кача файл във HTML формат така че да се чете ..![]()
гейша -философ