Maguet, защо не качваш файла директно във форума и да му напишеш името на индикатора, така първо трябва да го свали и после да го видим а може и вече да го имаме
Maguet, защо не качваш файла директно във форума и да му напишеш името на индикатора, така първо трябва да го свали и после да го видим а може и вече да го имаме
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Признавам, не се оправих и не знам как. Сори за неудобството и забележката се приема отвсякъде. Ама ще се науча! Промис...
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Maguet, въобще не го приемай като забележка, щом го имаш файла на компютъра си може да го качиш като зип файл, натисни бутончето "разширен изглед" и там отдолу ще видиш опция за качване на прикачени файлове
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Maguet, сега го виждам. Кажи две думи за това чудо на човешката мисъл. Предполагам някакъв индикатор. Нещо по настройките му да пипам ли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами аз не съм наясно с настройки. Обясних в темата евро/долар за него...
Ето това:
Разказвам, с две-три думи: линиите определят рейнджа на валутната двойка (мисля, че съм го пробвала само на евро/долар и не мога да твърдя за останалите двойки) и се търгува при потвърден пробив на рейнджа в съответната посока. Много са ми МА-тата, този индикатор явно са го подобрили с тези МА-та, преди ги нямаше, сега идеята е да се подредят в от най-бързата към най-бавната (за дълги най-късната трябва да е отгоре, и обратно); отделно горе вдясно имаш индикация за посоката на двойката на различните ТФ. Там всичко трябва да ти е зелено (ако е нагоре) и сега не се сещам какъв цвят (ако е надолу)... С две думи това. Търгува се на 15М ТФ. Аз определено не чакам всичко да съвпадне, но винаги (като днес) съм грешала, като търгувам преди да е пробило рейнджа. Явно не ставам за скалпер. Успех!
Последна редакция от Maguet : 28-02-2012 на 16:37
Инсталирах го и го разглеждам. Аз, така, на посоки, при евро/австралиец. Ще го отсеем и него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми, по-опитните да помагат. С тези настройки въобще не съм наясно, а и доколкото знам, за да настроиш даден индикатор, трябва много добре да си наясно с пазара и с поведението на инструмента. Мен мисълта за тия неща ми е мътна и, признавам, ме плаши. Карам го малко лаишки... Но засега работиНадявам се по някакъв начин да съм била полезна. Човекът, който ми ги даде тези неща, от много време се занимава с търговия, но го влечат акциите повече... пък и му вярвам, и е много фен на братушките, пък те са се доказали във всички области. И този индикатор, и предната стратегия, която качих, са руски. Все си мисля, че са достатъчно добри. И затова, пак казвам, се надявам, да са от полза. Затова ги споделям. Аз стратегията не съм я разгледала в подробности, а този индикатор ми беше много полезен преди 2 години, сега ми го пратиха с подобрения, както споменах, така че може и да е настроен към днешните условия.... Нинам
![]()
Maguet, не бери ядове за това. ще го проучим! Много ми прилича на някой други индикатори. Та да видим.