Комбинирания експерт, на демо само от сутринта до сега е затворил 13 позиции при швейцареца. Има и 4 отворени. Но на мен ми харесва така както работи. Редува ги къси и дълги. То и рейнджа е добър.
Комбинирания експерт, на демо само от сутринта до сега е затворил 13 позиции при швейцареца. Има и 4 отворени. Но на мен ми харесва така както работи. Редува ги къси и дълги. То и рейнджа е добър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде да помогна с този експерт щото го ползвам от 6месеца....Задължително вече на 30 мин миналата година вървеше на 1 час.Не го размествайте че ще ви нацвъка други сделки освен това му сложете в настройките таргет 100 това са 10 пипа.
....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
6 Месеца на реал,явно си доволна,аз досега експерт не съм ползвал,но ако е добър може да си го сложа,кажи ако обичаш кое още е важно да знам за този експерт.
Днес изпробвам една нова стратегия, нова поне за мен, за някои които по отдавна се занимават със трейдинг може и да е позната, Стратегията се казва Big Dog USD breakout безиндикаторна система за търговия със потенциална дневна доходност 30-50 пипа.
Логическата мисъл на тази система е че преди началото но Американската или Европейската, Азиатската сесия пазара е позатихнал и с отварянето на съответната борса изригва в дадена посока
Правила на сделката
отваряме графика на М15 със коя да е двойка на USD
начертаваме вертикална линия в 13:00 часа
начертаваме вертикална линия в 15:00 часа
начертаваме хоризонтална линия свързваща максимума за определения период между вертикалните линии
начертаваме хоризонтална линия свързваща минимума за изминалия период между вертикалните линии
може вместо да чертаем на ръка да използваме индикатора i-Session или NewYorkBox - където има възможност да се променят параметрите и да се настройват периодите за Лондонската или Азиатската сесия.
В 15:00 поставяме отложен ордер за покупка според максимума и за продажба според минимума
поставяме стоплос на минимума при покупка и на максимума при продажба/ за Американската Сесия
Цел на печалбата от 30 до 50 пипа
Допълнителни насоки
ако разстоянието между минимума и максимума е по малко от 50-60 пипа може да се очаква доста добра печалба
ако разстоянието е по голяма от 50-60 пипа се очаква по слаба печалба
Аз като за проба заложих 30 пипа печалба , но реално печалбата за днес щеше да е повече.
![]()
hanuman (13-02-2012)
Ами аз на няколко места описвах специфики но и сега мога да повторя..отваря сделки обикновенно при силни движения в последната им 1/3 обикновенно се изчаква корекция от около 30 пипа зависи колко е силно движението ..не го правете повече от 10 /100/пипа таргета защото отварянето на върха носи рискове от невъзможност да затвори обикновенно се правят по 2 сделки на движение една след друга дори едната е в рамките на 2-3 минути трейлинг стопа също е настроен добре 30 точки което е 3 пипа просто при сметки с 5 цифри след запетаята се изписва така ,и нещо добавено от мен ако работата много се закучи в края на деня затварям всичко ръчно ...опита сочи че оставена сделка за следващт ден не е за предпочитане , обема си го настройвате ръчно като имате предвид ресурса си и възможност за до - 30 пипа и още нещо много съществено не на всеки брокер се държи добре на определения фрейм ..конктретно на инстата е на 30 минути и то само на евро долар .Ако нещо друго те интересува питай .![]()
Последна редакция от ef4e : 13-02-2012 на 22:49
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
hanuman (13-02-2012)
Не съм сигурен дали разбрах-купуваме при максимума ,а стопа е при минимума,и обратно -така ли?
За да работи на 30 минути трябва графиката на която се сложи да е на 30м и ако се променя графиката се променя работата на експерта-така ли е?Ами аз на няколко места описвах специфики но и сега мога да повторя..отваря сделки обикновенно при силни движения в последната им 1/3 обикновенно се изчаква корекция от около 30 пипа зависи колко е силно движението ..не го правете повече от 10 пипа таргета защото отварянето на върха носи рискове от невъзможност да затвори обикновенно се правят по 2 сделки на движение една след друга дори едната е в рамките на 2-3 минути трейлинг стопа също е настроен добре 30 точки което е 3 пипа просто при сметки с 5 цифри след запетаята се изписва така ,и нещо добавено от мен ако работата много се закучи в края на деня затварям всичко ръчно ...опита сочи че оставена сделка за следващт ден не е за предпочитане , обема си го настройвате ръчно като имате предвид ресурса си и възможност за до - 30 пипа и още нещо много съществено не на всеки брокер се държи добре на определения фрейм ..конктретно на инстата е на 30 минути и то само на евро долар .Ако нещо друго те интересува питай .
hanuman, да правилно си разбрал купуваме на максимума и поставяме стопа на минимума и обратното, ако използваш примерно индикатора NewYorkBox ще ти изпише цената за откриване на сделка и таргетите
Абсолютно !Графиката се отставя на 30 мин . и не се пипа ако искате си отворете друг прозорец да си гледате !Ако отворите друг фрейм е възможно да ви отвори сделка от този фрейм което може да не е за предпочитане както и да затвори вече отворени !/както е със всеки експерт де , и не пускайте на една двойка повече от един експерт ако не сте сигурни че се понасят !да не се чудите после що ви затваря сделки както Герги с няколко експерта на швейцареца ! Ако в експерта не е заложено да си слага маркери на ордерите и да си ги разпознава много е вероятно да обслужи сделка отворена от друг експерт затова ако не са ви познати по 1 експерт на двойка не повече !
гейша -философ