определено да. от много индикатори много се обърква положението. 2-3 индикатора за потвръждение и да се лепва множителя
определено да. от много индикатори много се обърква положението. 2-3 индикатора за потвръждение и да се лепва множителя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
аз не ползвам индикатори, графиката сама показва... но в крайна сметка пазара си взима своите решения... ние само искаме да уловим посоката...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера изтеглих един експерт unimilion от един руски форум има доста добри коментари за него.
Но нещо не тръгва иконката е сива шова означава ли че не работи?Файлът който дръпнах изглежда така
unimilion x4
файла ще работи, това че иконката е сива показва просто че файла е с разширение ех4 и няма да може да го отвориш с метаедитора и да му видиш кода
значи тази вечер ще го разцъкам пък да видим какво ще стане![]()
Микак се инсталира тогава? Кът го уж инсталирал пък не показва нищо? И на мен ми селучи преди 2-3 месеца един индикатор да не ми тръгне, не помня кой, щото ги тествах различни тогава, ама помислих, че има бъг в инсталационният файл.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
не ще му покаже менюто с настройките и ще работи експерта но няма да може да бара кода ако иска да го променя защото е компилиран вече в ех4
Микак се инсталира тогава? Кът го уж инсталирал пък не показва нищо? И на мен ми селучи преди 2-3 месеца един индикатор да не ми тръгне, не помня кой, щото ги тествах различни тогава, ама помислих, че има бъг в инсталационният файл.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ба колко пътя да обяснявям едно е също ба, данаци такива
Намираш си експертче , индикаторче еле скриптче в нета
Записваш си го накъде и почваш да го разглеждаш
Ако файлчего е ... \MT\Insta\experts.......бла бла .mq4 то това файлче е с разширение .....mq4 и такова файлче е с открит код и можеш да го отвориш със компилатора
За да го и използуваш обаче трябва да го отвориш и да го презапишеш от компилатора в съответната папка на метатардера
Ако е експерт в папката с експерти ,ако е индикатор в папката с индикаторите и ако е скрипт в папката със скриптовете
Може с копи пест в тези папки после от тях да го отвориш
След като си го записал отново го отваряш ако той разгеле не е още отворен в компилатора
След това смело нанискаш бутончето "компилирай" и о чудо от така набрания код нашият компилатор създава още един файл със същото име но с разширение ...exe ,което ще рече"изпълним" файл
Ми що така се усложняват работите
Ми щото компа не разбира от други езици освен от нули и от единички подредени по правилен и подходящ начин
Ето това е exe -файла нищо повече от една разбираема за компютйра специфична за всеки код върволичка от нули и единици
Ако обаче нещото което си довлякъл в къщи без разрешение на стопанката е с разширение ...exe
Това значи че тоя който ти го е дал или продал ,ти го продал само като върволичка от нули и единички и не можеш да го четеш а само компа си го разбира
За това на него копи- пейст и пак в папкакта където му е местото
Така компа ще работи с него ама ти няма да можеш да го редактираш ,щото кода за тебе ще е скрит.
Последна редакция от saxsten : 09-03-2014 на 23:47
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Kaisyn83 (10-03-2014)
Благодаря за изчерпателния отговор.Сега като дръпна милиончето ще черпя