Някой да е тествал или разучил експерта който пуснах, някакви мнения.?
Някой да е тествал или разучил експерта който пуснах, някакви мнения.?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе така ама забелязах че като му затворя някоя позиция на печалба то пак си я отваря и губя един два пипса ,ама то не е болка
Понякога локално пазара тръгва срещу него и то добавя две три позиции мартингейл и така си увеличава печалбата ,стават много повече профити в сравнение с това да оставя първоначалната позиция незатворена
Абе не е занаят ами направо си е изкуство
Не е лесна работа
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Два дена вече съм пуснал експерта на Сакса и засега съм доволен.Не съм му променял насройките-пуснах го за проба.
Даже и на други двойки го пробвах и там е добре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе два дена, той по идея трябва да направи година ама пазара е главния не сме ние с експерттите
виж какво съм писал за него
Виж / вижте / какво написах преди малко ето тука и гледайте да спазите условията да не ми се сърдите сетне
https://forum.bg/showthread.php?23-К...2978#post92978
Няма място за сърдене,риска си е само за мен,а и съм го пуснал пробно и го наглеждам редовно.
Засега съм доволен![]()
Народа масово си мисли, че като барне някое ЕА, на което търговците са му изтипосали графиката под 45 градуса спрямо хоризонта, е намерил Светия Граал.Бе така ама забелязах че като му затворя някоя позиция на печалба то пак си я отваря и губя един два пипса ,ама то не е болка
Понякога локално пазара тръгва срещу него и то добавя две три позиции мартингейл и така си увеличава печалбата ,стават много повече профити в сравнение с това да оставя първоначалната позиция незатворена
Абе не е занаят ами направо си е изкуство
Не е лесна работа
Всеки иска да го метне на графиката, то да си чука доларчета, а ние да си пием пиенето под палмите на някой екзотичен остров.
Е да, да, ама не, както казва Бучаров.
Трябва на всеки да му е кристално ясно, че тъпата машина колкото и добре да е написана - ние командваме парада. Тя е само инструмент. Може да е много качествен, но е само инструмент в ръцете ни.
И ако човешкият компонент в системата не е кадър - работата я пиши бегала.
И после робота ни е виновен.
Та абсолютно съм съгласен, че грамотното управление на съветника е не по-маловажно от неговите качества.
Леле, що глупости изписах, пък само исках да се съглася с тебе, че е изкуство управлението на робота!![]()
всяка машина си иска виртуозното управление и ако направим сравнение със шофирането и хубавия автомобил ако караш като каруцар няма да стигнеш до никъде така е и със експертите иска се да владееш висш пилотаж
daniwin, последно. На Енчев или на сакса експерта за Супер скалпера да ползувам. Сакса нали пишеше че е недовършен?
GeorgiRR, това е експерта който бях качил преди време и ти го ползва малко, сега го съживихме като сакстен му направи лека козметика и оптимизация и продължава да търси нови подобрения, но и в този вариант е добре