[QUOTE=GeorgiRR;89118Нека поработи малко така. И след една седмица ще почна да го човъркам![/QUOTE]
Аз като гледам вече си почнал да го човъркаш ...признай си че си затворил ръчно една позиция ...груба грешка ...друг път да не правиш така ..
![]()
[QUOTE=GeorgiRR;89118Нека поработи малко така. И след една седмица ще почна да го човъркам![/QUOTE]
Аз като гледам вече си почнал да го човъркаш ...признай си че си затворил ръчно една позиция ...груба грешка ...друг път да не правиш така ..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво ли не правя за любимите съфорумци ...
http://dox.bg/files/dw?a=2b33db0bf0
Сакси аз преди да пусна преддното го пробвах даливърви и нямаше проблеми пък и предния експерт го пуснах пак през този сайт и си го теглиха хората не знам ти къде цъкаш но би трябвало да става ...
Благодаря Еф4
При това отношение вече мога да отговоря адекватно.
Трябваше ми твоя вариант за да сравня кодовете дали са еднакви с това което имам
Да еднакви са
И в знак на доброто ми отношение пускам следващата версия на този експерт
http://dox.bg/files/dw?a=47431ac403
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Впрочем преди Ви казах ама май пак никой не беше слушал че имам по добър екперт в сравнение с автопрофита
Поне по отношение на организацията на кода и способноста към издънки при поверката на бак тест
Отново го пущам, дано ви уврат главите.
http://dox.bg/files/dw?a=e747779282
Това втората връзка вече не е автопрофит а е автопрофит дилер
съвсем друг експерт и както казах според мен е по добър и по ефективен от автопрофитите
СМАРТЕ ти добре ли си нещо напоследък?
Нещо ми се виждаш слънчасал
А пък си спомням че специално помолих Ефчето да те докара във форума, в качеството ти на заслужила форумна агентура, и в качеството ти на нейн съгражданин
Не ме карай да съжалявам за това