• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Защо трейдърите губят?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Защо трейдърите губят?

Затворена тема
    Страница 466 от 501 ПървиПърви Предишно ... 366 416 456 464 465 466 467 468 476 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 4 651 до 4 660 от общо 5008
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 25-02-2014 01:04 #4651 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Моля, изберете категория: - Откажи
      Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Нищо не става просто така, явно не си гледал когато Jack Schwager обяснява, че дотам му е била комфортната зона. Всичко е психология, дори факта, че не можеш да го осъзнаеш това.
      Човекът е изкарал повече отколкото може да изхарчи. Не всички имат мисленето на Гейтс и Бъфет.

30% не са много загуби.
      Затова ти казвам да ги увеличиш. Прекалено са малко.

Проблема, е че ти си правиш изводи, които не отговарят на нивото в момента нито имаш примери от реалния живот. Тогава на база какво си мислиш, че си открил топлата вода и знаеш нещо повече от хиляди други трейдъри?
      Аз проблем нямам.
      Но не разбирам защо ти си мислиш, че си открил истината в трейдинга и казваш, че моите твърдения са абсурдни, като ти самият не печелиш от трейдинг, а от другият си бизнес

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 25-02-2014 08:27 #4652 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз проблем нямам
      Наистина ли? Имаш невероятна стратегия без стопове, която по някаква причина не дава желаните резултати, а каква е причината май все още да не ти е ясно.
      Но не разбирам защо ти си мислиш, че си открил истината в трейдинга и казваш, че моите твърдения са абсурдни, като ти самият не печелиш от трейдинг, а от другият си бизнес
      Aз нищо не съм открил, освен факта, че високо летящите в този бизнес биват приземявани бързо. Не знам защо си го мислиш това, че не съм спечелил и от трейдинг, имам две големи тегления до момента.

А ти незнам защо прескочи основния въпрос, който зададох: На база какво си мислиш, че си открил топлата вода и знаеш нещо повече от хиляди други трейдъри? Трудно е да приемеш, че в този бизнес не се печели, с повече знания от другите нали?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

4. 25-02-2014 08:46 #4653 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      valkovd
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      valkovd не е на линия
      Старши дилър
      Не е зададено настроение

valkovd е по пътя на славата Аватара на valkovd
      Начислени плащания
      330.24 USD
      Благодарности
      1
      Благодарили са му 22 Пъти в
      19 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от biserkr Виж мнението
      моето мнение е че това си е сериозен бизнес и ак човек е оттделил 2 години от живота си да го изучава не може да подхожда лекомислено и да няма дисциплина,аз лично за съжаление съм нов но ако имам опит бих си стоял вкъщи и не ми пречи да си гледам монитора
      По повод темата ; защото не внимават треидарите .................................................. .................................

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. 25-02-2014 10:03 #4654 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      predator
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      predator не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен Аватара на predator
      Начислени плащания
      3,619.00 USD
      Благодарности
      401
      Благодарили са му 656 Пъти в
      548 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от valkovd Виж мнението
      По повод темата ; защото не внимават треидарите .................................................. .................................
      Да и защото си мислят че да се печели е лесно и не полагат достатъчно усилия.Освен това не са достатъчно търпеливи да изчакат пазара да си развие тренда.

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

6. 25-02-2014 10:31 #4655 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100
      Наистина ли? Имаш невероятна стратегия без стопове, която по някаква причина не дава желаните резултати, а каква е причината май все още да не ти е ясно.
      Имам стратегия която има много малко стопове, а не без такива. Не ми изкревяй казаното.

Aз нищо не съм открил, освен факта, че високо летящите в този бизнес биват приземявани бързо. Не знам защо си го мислиш това, че не съм спечелил и от трейдинг, имам две големи тегления до момента.
      Като те е страх да не паднеш, тогава не лети Просто е
      А две тегления за 5 години не е печелене. Когато правиш тегления по 1-2 пъти или по-често в месеца и то на 4 цифрени суми, тогава може да кажеш, че печелиш. А не когато ти са като бонус към дохода от другият бизнес, които е всъщност е основният. А трейдинга ти е просто отделно занимание.

А ти незнам защо прескочи основния въпрос, който зададох: На база какво си мислиш, че си открил топлата вода и знаеш нещо повече от хиляди други трейдъри? Трудно е да приемеш, че в този бизнес не се печели, с повече знания от другите нали?
      Не съм твърдял, че съм открил топлата вода. Това отново е твоя интерпретация, не моя.
      Както и вчера бях написал, ако не можеш да извлечеш полза от придобитите знания, те са безполезни.

По повод темата ; защото не внимават треидарите
      Ние пишем ПО ТЕМАТА !!! Спамера ти със спамер

Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

7. 25-02-2014 10:40 #4656 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Имам стратегия която има много малко стопове, а не без такива. Не ми изкревяй казаното.
      Имаш ли наистина?
      Като те е страх да не паднеш, тогава не лети
      Не ме е страх от нищо, ако се замислиш ще разбереш, че всъщност ти изпитваш страх
      А две тегления за 5 години не е печелене.
      Първите 2-3 години ако мислиш, че си печели... Освен това не планирам да тегля докато не видя големи цифри просто, защото нямам нужда от парите. Ти имаш ли реална сметка и колко пъти си теглил?
      Не съм твърдял, че съм открил топлата вода.
      Явно си, защото резултатите, които рекламираш не съм ги виждал и чувал никъде?
      Както и вчера бях написал, ако не можеш да извлечеш полза от придобитите знания, те са безполезни.
      Ти изобщо не можеш да разбереш, че пазара не се бори с уникални познания и стратегии...

Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

8. 25-02-2014 10:52 #4657 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Имаш ли наистина?
      Какво да имам наистина ?
      Искаш да ти кажа правилата ли ?

Не ме е страх от нищо, ако се замислиш ще разбереш, че всъщност ти изпитваш страх
      Да изпитваш страх, може да е полезно. Но ако те спира да направиш нещо, не чак толкова. А отричането ти на обективни неща е точно заради прекаленото наличие на страх при теб, не при мен.

Първите 2-3 години ако мислиш, че си печели... Освен това не планирам да тегля докато не видя големи цифри просто, защото нямам нужда от парите. Ти имаш ли реална сметка и колко пъти си теглил?
      Типичните извинения са това. Как да изтеглиш, като нямаш за теглене ? Аз печеля, но ги държа нарочно в акаунта

Имам реална сметка. Не съм броил броят тегления Ти да не броиш колко пъти ядеш ?

Явно си, защото резултатите, които рекламираш не съм ги виждал и чувал никъде?
      Аз съм ги виждал. Ти не си, аз съм, сега какво правим ? Обявяваме ги за нереални ли ? Човека търгува с по 100$ на пип и прави над 80% успеваемост за година период. Естетствено detailed statement не съм виждал, но той така твърди и от нещата които той показва, наистина трябва да е толкова.

Ти изобщо не можеш да разбереш, че пазара не се бори с уникални познания и стратегии...
      А с какво, С КАКВОООО ? Математически модели на ези/тура ли ? Само да нямаше спред и щеше всеки да е супер богат

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

9. 25-02-2014 11:04 #4658 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Пари не се теглят от сметката примерно, защото растежа се забавя супер много, толкова ли е сложно да се се досетиш?

Естетствено detailed statement не съм виждал, но той така твърди
      Развесели ме наистина в тази скучна утрин

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

10. 25-02-2014 11:18 #4659 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Пари не се теглят от сметката примерно, защото растежа се забавя супер много, толкова ли е сложно да се се досетиш?

Развесели ме наистина в тази скучна утрин
      Аха, значи толкова добре "печаташ", че направиш ли теглене и всичко отива подяволите"
      Ти в момента си криеш неуспеха зад тегленията защото щели да ти попречат да нараснеш, а не че реално, няма да се случи такова нарастване с този ти подход.
      Замисли се

Развеселих ли те Браво на мене. А ти за кой се мислиш, че някой да трябва да ти дава detailed statement ? Защо му е да го прави ? Каква изгода би имал от това ?

Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 25-02-2014 11:26 #4660 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аха, значи толкова добре "печаташ", че направиш ли теглене и всичко отива подяволите"
      Когато целите са високо да, дори и след много успешни месеци трудно се теглят големи суми.
      Ти в момента си криеш неуспеха зад тегленията защото щели да ти попречат да нараснеш
      По времето когато теглих правих 30% на месец, ако ще и година да си печелил пак ще се забавиш супер много с теглене. Но ти вероятно правиш по 100%?
      Развеселих ли те Браво на мене. А ти за кой се мислиш, че някой да трябва да ти дава detailed statement ? Защо му е да го прави ? Каква изгода би имал от това ?
      За анонимнност чувал ли си? Махни стейтмънта, достатъчно е да видиш криви на акаунти, досега съм виждал безброй, но такава каквато предполагаш ти не съм.

Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

Затворена тема
    Страница 466 от 501 ПървиПърви Предишно ... 366 416 456 464 465 466 467 468 476 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти