Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По тази логика, трябва да пласира по няколко стотин лота
Което значи да прави....няма нужда да смятам. Фондмениджърите трябва се учат от него
----------
Ааааа не, грешка. Той използваше някакви огромни по 200пипса стопове, нали ?
Е тогава все тая. Дали аз 20пипса за стоп и искам 100 сумарно от няколко сделки или той с 200стоп иска 1000 профит от няколко сделки, все тая.
не стоповете са му от 20 до 40 пипса. , случвало се е да има седмици без няква печалба но в слабите месеци е поне 500 пипсаПо тази логика, трябва да пласира по няколко стотин лота
Което значи да прави....няма нужда да смятам. Фондмениджърите трябва се учат от него
----------
Ааааа не, грешка. Той използваше някакви огромни по 200пипса стопове, нали ?
Е тогава все тая. Дали аз 20пипса за стоп и искам 100 сумарно от няколко сделки или той с 200стоп иска 1000 профит от няколко сделки, все тая...
търгува 8 двойки, но има най много 2 позиции едновременно. и какъв е проблема да пласира няколко стотин лота ?
аз пласирам 100 лота на месец ,
фонд мениджърите пласират по 100 000 лота ако не и повече
----------
аве то според теб изобщо има ли печеливши трейдъри ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На сделка няколко стотин. 300-500сделка в една сделка само. Да е толкова голям, че когато пусне ордер на пазара да се образува вакуумне стоповете са му от 20 до 40 пипса. , случвало се е да има седмици без няква печалба но в слабите месеци е поне 500 пипса..
търгува 8 двойки, но има най много 2 позиции едновременно. и какъв е проблема да пласира няколко стотин лота ?
аз пласирам 100 лота на месец ,
фонд мениджърите пласират по 100 000 лота ако не и повече![]()
Надали е обаче. Явно тези 4000пипса са му брутнитебез да показва губещите.
зависи кога го хванеш, някой път от 20 може и 10 да удари, друг път 5 само.
ама теб какво те интересува самия трейдър колко стопа удря, то това от системата му зависи, нали питаш за психиката.
или ти все още търсиш свещения граал.
----------
това при него няма как да стане, той е на 55-60 години, изобщо не се интересува от това дали ще стане супер богат.
той вдига обема 1 път на година.
като е почнал с 0.5 и сега търгува с 3 лота .
ама 1000 пипса по 3 лота хич не е зле![]()
Интересувам се от трейдъра, защото от по-горните постовете се подразбира, че той това го постига благодарение психика (може и грешно да съм разбрал)![]()
И не търся свещения граал, а изгубеният кивот![]()
![]()
1000пипса по 20лота по-добре ми звучи обаче
1000пипса на месецТи осъзнаваш ли какво означават ?
Макларън след няма и две години само с една сделка ще се купува![]()
ти си моят идол)..
няколко поста съм ти гледал луда работа..
що не прочетеш първо малко, дал съм тинформация.. тогава задавай въпроси...
като те мързи да четеш защо изобщо питаш.
или очакваш че всичко е супер лесно и тука в 1-2 изречения някой ще те открехне.
всичко е яко бачкане.
Ще прочета просто сега е малко късно.ти си моят идол)..
няколко поста съм ти гледал луда работа..
що не прочетеш първо малко, дал съм тинформация.. тогава задавай въпроси...
като те мързи да четеш защо изобщо питаш.
или очакваш че всичко е супер лесно и тука в 1-2 изречения някой ще те открехне.
всичко е яко бачкане.
За по-горните ми постове просто попитах колко стопа има този трейдър ти ме попита защо се интересувам от трейдъра. Аз ти отговорих, а сега ме наричаш мързелив(не се обиждам)
За кивота се пошегувах
ПП хвърлих едно око на блога и има неща, които ще са ми от полза![]()