За коя моя теза питаш ?Първоначално написано от stanislavnba
Единствения месец на загуба ми е бил заради обеми не заради пипсове.
Че не ми стана за кое питаш сега.
----------
Да, така е. Не е задължително да е по прайс екшън![]()
Питам имаш ли реално доказателство за това, което говориш или трябва да приемем на доверие, че ти ще бъдеш примера......евентуално някога в бъдеще?За коя моя теза питаш ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е тука сега много противоречия има.сега взе и да лъжеш... еееее.. не е добре ..
никъде не съм казвал че не може защото моята система не може. аз мога да я направя да е 80% но като я направя и ще падне резултата с 50%.
този пича от статията която някой постна е с 90% успеваемост. и не ползва стопове..
имал е някви колосални загуби от над 60% по време на търговията. ако е търгувал през 2009-2011 е щял да фалира 10 пъти.
той се стреми да стане фонд мениджър и сигурно е успял след тази статия.
казах дори че има над 80% но с Р;Р под 1:1..
вземи чети малко какво се пише и стига лъга.
До преди малко казваше, че 80процента успеваемост е невъзможна, но сега твърдиш, че дори ти можеш да я направиш толкова. Значи все пак може или не може ?
Този пич за който казваш, не знам кой е, пропуснал съм статията.
И къде видя да лъжа ? В какво лъжа ?
----------
Доказателството ми е толкова, колкото са и твоите доказателства от интернет на разни "ПРОта".
не е противоречеи, просто се заяждаш..Е тука сега много противоречия има.
До преди малко казваше, че 80процента успеваемост е невъзможна, но сега твърдиш, че дори ти можеш да я направиш толкова. Значи все пак може или не може ?
Този пич за който казваш, не знам кой е, пропуснал съм статията.
И къде видя да лъжа ? В какво лъжа ?
----------
Доказателството ми е толкова, колкото са и твоите доказателства от интернет на разни "ПРОта".
ако я направя толкова на тест не означава че наживо ще е толкова.
лъжеш за нещата които казваш че аз съм бил казал.
а доказателствата не са ти и толкова защото хвани гугъл и гледай всички лайв румове и няма един да намериш който да може да потвърди нещата които казваш.
а всичките ще потвърдят нашите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разликата е че аз казвам, че една кола може да вдгине 300км/ч а ти че може 450км/ч. Схващаш ли аналогията? И пак ти казвам, аз познавам истински жив супер успешен трейдър, който твърди същото. И изобщо не е нужно да доказвам каквото и да било защото 70% успеваемост се доказва автоматично от факта, че има печеливши трейдър, с под 50-55% нямаше да има.Доказателството ми е толкова, колкото са и твоите доказателства от интернет на разни "ПРОта".
Ти на какво разчиташ обаче питам отново? На розови планове за бъдещето ли?
E kaк да не е ?Първоначално написано от stanislavnba
не е противоречеи, просто се заяждаш..
Не било възможно, след това казваш,ч е можеш да я направиш.
Ти и сега не докарваш колкото на тест. Каква е разликата ?Първоначално написано от stanislavnba
ако я направя толкова на тест не означава че наживо ще е толкова.
Ти сам си ги казваш. Аз само ти ги подчертавамПървоначално написано от stanislavnba
лъжеш за нещата които казваш че аз съм бил казал.
В тез лай румове няма разбиращи трейдъри, тез лайв румове са за уж запознаване на други незнаещи.Първоначално написано от stanislavnba
а доказателствата не са ти и толкова защото хвани гугъл и гледай всички лайв румове и няма един да намериш който да може да потвърди нещата които казваш.
а всичките ще потвърдят нашите.
Кой нормален ще тръгне да влиза в лайв рум, вместо да си гледа собствената търговия ?
----------
Вейрона вдига 430 и разните напомпани GTR-и и гаярдотаПървоначално написано от 100
Разликата е че аз казвам, че една кола може да вдгине 300км/ч а ти че може 450км/ч. Схващаш ли аналогията?![]()
Ти схващаш ли постоянното си отрицание, на съществуващи неща ?
Един от многото. Само неговите мнение и начин ли са меродавни ? Само един ли е начина ?Първоначално написано от 100
И пак ти казвам, аз познавам истински жив супер успешен трейдър, който твърди същото.
То има и с 30-40%успеваемост. Какво от това ?Първоначално написано от 100
И изобщо не е нужно да доказвам каквото и да било защото 70% успеваемост се доказва автоматично от факта, че има печеливши трейдър, с под 50-55% нямаше да има.
Някои дори и с 10% вероятно печелят.
Аз разчитам да си хвана 100пипса за месеца с до 10 сделкиПървоначално написано от 100
Ти на какво разчиташ обаче питам отново? На розови планове за бъдещето ли?![]()
Розовите планове и 5-те цифри на месец когато ще имате 300 000 акаунт, ги оставям на вас. Аз стъпвам по земята![]()
хора които губят и искат да се научат, да видят какво правят тези които печелят.
и в тези лайв руумове трейдърите са фонд мениджъри които управляват по няколко милиона и си търгуват реалните акаунти.
въпроса е че там можеш да видиш колко много стопове удрят те, но накрая на месеца обикновено са на печалба и дори да не са те знаят че правтя каквото трябва и на края на годината ще са си постигнали целта.
ей това е най важното да се види в тези стаи, за да се разбере че трейдинга е игра на вероятности, не на 5 позиции.
Хубава статийка-интервю, полезна. Особено за мен, който познавах (отказали се визирам, не умрели) и познавам доста трейдъри, но всички все още разчитат на основен доход от друг източникИнтервю с един успешен валутен трейдър
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Intervyu-s-edi...nid-99763.html
Тук има дадени някой отговори на въпроси дето вълнуват всички.![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Фонд мениджъри, не индивидуални трейдъри. Какво ме интересуват фондмениджърите ? Те са в напълно различна сфера.хора които губят и искат да се научат, да видят какво правят тези които печелят.
и в тези лайв руумове трейдърите са фонд мениджъри които управляват по няколко милиона и си търгуват реалните акаунти.
въпроса е че там можеш да видиш колко много стопове удрят те, но накрая на месеца обикновено са на печалба и дори да не са те знаят че правтя каквото трябва и на края на годината ще са си постигнали целта.
ей това е най важното да се види в тези стаи, за да се разбере че трейдинга е игра на вероятности, не на 5 позиции.
Всеки ден може да отваря по една дълга, защото дневният и седмичният тренд е бичи и накрая на годината ще има няколко стотоин сделки, супер много комисионни и ще е на печалба. Какво общо въобще имат онез мошенници с индивидуал трейдинга ?
аве ти знаеш ли как се плащат тези комисионни изобщо???Фонд мениджъри, не индивидуални трейдъри. Какво ме интересуват фондмениджърите ? Те са в напълно различна сфера.
Всеки ден може да отваря по една дълга, защото дневният и седмичният тренд е бичи и накрая на годината ще има няколко стотоин сделки, супер много комисионни и ще е на печалба. Какво общо въобще имат онез мошенници с индивидуал трейдинга ?
вече за 2ри или 3ти път те хващам да пишеш че все едно фонд мениджърите може да губят обаче да взимат комисионна...
те са най добрите трейдъри в света.
докато ритейл трейдърите се занимават с някви въшки тези търгуват 100ци милиони. и докато всеки ритейл трейдър може да те лъже и маже за успеваемост и кво ли не, при тези всичко е публично и ако объркат нещо ги гледат всички.
----------
дам и е интересно също , че дори при 90% успеваемост и Р:Р 7:1 , човека има 6 месеца с брутални загуби. от по 30-54%. което означава че е имал и временни загуби още по големи. жалко че никъде няма релатив дроудаун колко е.
D-12 (25-02-2014)