Благодаря , значи правилно съм се била ориентиралаСам си ги чертая. Като пусна трендлинията, и почвам, успоредно на нея да търся ключеви прави. Някъде им казват вили на Андрюз. Значи търсиш поне три характерни точки, където цената е срещала съпротива, да съвпадат с тези линии. Подобно на нивата на подкрепа и съпротива. Но тези са наклонени. Не знам и не мога да го обясня. Но пазара има свойството да "помни" геометрични формации. И като стигне до тях се получава съпротива или подкрепа.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз така казвам не е лесно никак даже и аз сум така правя примерно 50 60 % мн лесно после идва 1 труден период и трябва да остискаш и да се примириш че този месец няма да печелиш както предния в притен случеи губиш...gori,
минала съм през това ...има фази и периоди на печелене
аз от 200$ бързо направих 380$ и после се започна едно поредно губене...и ...
Според мен - трейдърите губят основно за това, че недонаучени тръгват да печелят и то с малко ...няма как
идва момент, когато късмета се извърта и те повлича ...и пак отначало и търсиш обяснения ...и пак казвам - сложно е
п-п. видях, какво си писала на Георги ...вероятно става въпрос за тренд-лини - основно нещо което трябва да се
научиш да поставяш ...![]()
трябва основните неща да научиш и тогава печалбата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с повечето професии е така - започваш, светът е с теб - първите успехи за бързи и късметлииски - следващите вече се базират на труд и знания - тогава професията започва да "омръзва" - и става обикновена работа, в един момент дори противна - това ако прескочиш - и успееш да постигнеш следващия временен успех - цикълът се повтаря - всеки следващ път вече имаш малко повече знания и опит и знаеш колко точно е скучна работата и че ще трябва малко повече от преди да поработиш за следващия успех - така постепенно успеха става ежедневие и се превръща в навик, ти се чувстваш обикновен, а отстрани те мислят за Господ![]()
Както са казали хората : не е всеки ден Великден, всичко трябва да е рамките на допустимото - малки но редовни приходи, малки и не до там толкоз чести загуби ....................
аз пък не мисля, че в трейдването може да има скукас повечето професии е така - започваш, светът е с теб - първите успехи за бързи и късметлииски - следващите вече се базират на труд и знания - тогава професията започва да "омръзва" - и става обикновена работа, в един момент дори противна - това ако прескочиш - и успееш да постигнеш следващия временен успех - цикълът се повтаря - всеки следващ път вече имаш малко повече знания и опит и знаеш колко точно е скучна работата и че ще трябва малко повече от преди да поработиш за следващия успех - така постепенно успеха става ежедневие и се превръща в навик, ти се чувстваш обикновен, а отстрани те мислят за Господ
значи съм още далече от успеха ...
А бе има дни дето са си скучни,понякога се чудя 2 часа какво да правя след като чакам сделката да излезе![]()
Ако се стремиш към Посредствеността няма да постигнеш дори неядопустимо и възможно не е по силите на човешкия мозък да прецени - http://www.youtube.com/watch?v=VySyrsvalIg - това е написано от напълно глух човек - би трябвало да е невъзможно
а ливъридж 1/100 ти дава възможност за 100 пъти по-големи печалби в сравнение с всеки друг Бизнес![]()
Oleg (23-02-2013)
а бе без да ми обясняваш аз знам,че съм прав.Напълно си прав, но за момента колкото и глупаво да е и в противоречие със всякакви правила не поставям стопове, знам че всеки момент пазара може да ми режне главата , но искам да видя дали ще успея с тези 120,00 лв. , стоповете и обемите по - нататък когато имаш вече що - годе нормална сметка, ...............ами пък ако успея..............
ама ти с тези общи приказки си за никъде, това трябва да ти стане ясно. то му говориш за стопове, а тя като Шехиризада почвана с общи приказки.
Моме, схванеш ли мястото къде е резонно да поставиш стопа, считай, че ще ти просветне.
gori (23-02-2013)
Има какво да се прави през това време. Чета книги и гледам видеа за трейдинг. Пиша по форума за да набирам още капитал. И т.н. Мен времето не ми стига и за половината от това което искам да свърша![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....