защо да се потя пред платформите и да си напрягам мозъка, след като съм направил състоянието. вярно че риата е в морето, не се знае дали изобщо ще я хванем, но по добре да си почиваш и да харчиш отколкот да се потиш.
защо да се потя пред платформите и да си напрягам мозъка, след като съм направил състоянието. вярно че риата е в морето, не се знае дали изобщо ще я хванем, но по добре да си почиваш и да харчиш отколкот да се потиш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не всички, дори има такива, които търгуват на всичките фреймове, но много са само на 15мин примерно.
Които обаче струват много повече отколкото на Н4 защото стойността на пипсовете се определя от р:р или размера на стопа.
Да, при идеални са, но при рейндж на големите фреймове
Последните постове става въпроса за аматьорки подход, а аз приемам, че говорим за печеливш трейдинг където ако на Н4 имаш 5 позиции за месеца, на Н1 имаш 8, на М15 може да имаш и 30 без проблеми. Всяка една позиция при 1:1 от Хлв вади още Х. Следователно с един и същи риск да кажем 2% на Х4 можеш да изкараш примерно 10% месечно, на Н1 20%, а на М15 60%. Това са примерни цифри разбира се, но нещата горе долу седят така и прибавяме само спреда, който за основните двойки е достатъчно нисък за да може да разваля сметките на ниския фрейм. И печалбата, от малкия фрейм бъдейки в пъти повече ни струва само доста повече време пред мониторите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ама ако си направил състояние....може да се занимваш с трейдинг и пак да не си милионер на 40....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
акото е винаги най-важната част от уравнението![]()
![]()
реално кът се замислиш - целия свят се върти около акото
![]()
![]()
![]()
да, така е. има го и този момент. аз затова казвам, че ако съм направил парите необходими ми за пенсионирането. при положение, че несъм ги направил, нормално тогава да се помъча за да ги направя. ще поживеем, ще видим.
кът цяло кът привикнеш както требе към творческата работа (дет обикновено носи мильонето![]()
![]()
) обикновено туй дет си го натрупал до момента не се отразява на желанието за още работа
![]()
![]()
![]()
само да не стана на 40 и пак да пиша кментаритогава само ще говорим как сме си лафили на тая тема преди 10 години хахахааха. Ще ми е доста интересно как сме се развили финансово след 10 годинки.
То затова се е казало, че времето е пари.И печалбата, от малкия фрейм бъдейки в пъти повече ни струва само доста повече време пред мониторите.
Иначе спреда играе голяма роля, например ако имаш риск-ревард 1-1,3 и печелиш 50% от трейдовете си, след 100 трейда ще си на печалба например, но когато прибавиш спреда (зависи колко е голям), може да се окаже, че си на брейк или загуба.
ти 40 години ако пишеш ще си бонусен милионертака ,че рано или късно милиона ще го направиш ........
ку има кой да го дава бонуКса - що да не пишеш 40 години![]()
![]()
е, тенденцията е да ти омръзне и един ден евентуално да се научиш да търгУЙваш... тъй че може и да не успееш чак толкоз много бонуКс да вземеш
![]()
![]()
![]()