Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пфууу, чак си го представих!
Чист садизъм си е това!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Който няма пари за вадене на зъб като мъдрец например, да казва, ще му дам контакт при кой да иде.
Аз моя мъдрец като му дойде времето се обадих на едно момиченце и тя ме заведе при нейната преподавателка в стоматологичният и ми го изкара. И отивам да плащам и само 15лв, супер учуден![]()
А зъба ми не се беше показал, та ряза венеца, ряза зъба за да го изкара, че много накриво беше се образувал, накрая ме заши, след няколко дни отидох за конците и това беше всичко
А кабинета си беше забележителенЧе бяха и две, едната ме работи, другата й асистира...кеф си е такова обгрижване
А понеже не бях и ял и като ми вкара упойката ми падна кръвното, вкарах и ми и една инжекция в рамото да се оправя....блага работа![]()
Верно си е садизъм , но искам да ти кажа че вариантите които описаха колегите да си без пукната пара и да те заболи зъб не знам кое е по-лошо да си мазохист да търпиш или това - има ситуации в които трябва да избереш по-малкото зло, малък садизъм ли е да бръкнат в жива рана с нож да извадят куршум , но когато се налага няма как! Дано съдбата никога не ни подлага пред толкова трудни решения !
Не ми трябва филм на ужасите!
Последните два поста са ми достатъчни за три дни!
Олег, както го описа, направо всички се затичаха към кабинета! Ми то като на Малдивите на плажа да лежиш, така приятно ти се е сторило!![]()
Да бе верно, Олег какви са тези цени от едно време или ти нещо си бил на промоция там - на мен за едно ходене за каквото и да е било под 50 лв. никога не ми е излизало, а не съм вадил нищо все още![]()
Наш Олег е връзкар! С привилегии!![]()
Всъщност докато го писах поста си мислех за момиченцето което ме заведе до тази зъболекарка
А тя красива, висока, слаба, с походка на балерина(момиченцето, не хирурга)...разкошна
Иначе не ми беше приятно, но се радвам, че мина.
Че като започнах да чета в гугъл как се вади и какво чудо е, и започнах да се плаша и директно спрях да чета. От написаното излизаше, че ида ли в кабинета и тва ще е, квото беше беше, край, всичко свършва
A тя даже упойката не ме заболя. То може и тази която ме оправи да си е много добър хирург, та затова така.
----------
В стоматологичният факултетИначе в частният й кабинет, нещо като 200-300лв мисля, не съм сигурен.
Аз очаквах да има студенти които да ме гледат, но нямаше.
Аааааа, то всичко е било заради момиченцето!
то затова не те е боляло, че от заплесване не си и усетил!
----------
тя щом не е дала на студентите да ти го извадят, пак добре си се разминал! Че тогава щеше да видиш ти упойки и чудеса!![]()
Не, нея я нямаше![]()
Но наистина не болеше и всичко си стана идеално
----------
Лелееее, значи трябвало да й направя специална почерпка на тази кукла![]()