няма какво да говорим колата е хубавата е мерцедес... ще си взема бмв защото нямам пари за мерцедес![]()
няма какво да говорим колата е хубавата е мерцедес... ще си взема бмв защото нямам пари за мерцедес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И във форекса е пълно с легенди както и при колите и маркитеКато навлезеш е нещата и вече имаш допир с истината ще ти се струва смешно как си вярвал на тия легенди...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пасата е торсен майгоУфЪ е с халдекс
нормално каране... а3 кът я настъпиш на светофара си кляка на задните гуми баш както си трябваи старата и новата
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
хаха всичко опира до двигателя и гумите приятелчетова е
по-скоро до акъла на шофьорчето
даже до липсата на такъв![]()
Качи се и в другите марки и тогава прецени на кое какво и защо му викат такаCL-a предполагам не е точно от бонусите
Пасата е точно като голф, аналогия с едновремешното синхро. Като настпиш в права линия в все тая какво е, няма да усетиш нищо. По завоите обаче караш 4х4 още преди да ти се наложи да ползваш задния мост и отделно всичко е чиста механика зацепена и разпределяща момента постоянно, докато халдекса се управлява електронно.
щом казваш сигурно е вярно... аз не съм много наясно с техническите неща и особено с фолксвагенските
ама ми се струва сложно и скъпо на една платформа да слагат едновременно и торсен и халдекс... щот доколкото знам за едното двигателя трябва да е напреки а за другото надлъжно![]()
След б5.5 може да има версии с торсен, аз също не съм чак толкова запознат с vw, но шкодите също са с хапдекс от тия години поне. Ако ти е интересно поинтересувай се![]()
Как така безопасно за камери - какви камери са тия, ако не засичат реалната скорост? А има ли камери по наште магистрали въобще? Законовото ограничение последно мисля беше 130 км/ч. Или 140? Аз и с толкова карам по различни причини - макс 130 (въпреки, че колата макс 240 мисля, че можеше да вдига) - влачене, не влачене, това е.. и ме устройва времето за което пристигам. Утре към морето пак с толкова мисля да карам.
----------
Да, именно от колата си зависи и от смелостта на задкормилното устройство. На мойто устройство за толкова му стига смелостта - макс 130, много рядко малко повече, ако не се усетя. А и както споменаха по-напред - разхода се вдига с увеличаване на скоростта... ако имат значение няколко литра отгоре...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz