Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има и друг момент, когато се започне с реална сметка обемите да са малки и да се търси малък таргет.С времето малко по - малко премислям нещата и мисля, че трябва да се стартира с четене и гледане на демо. След това да се подбере инструмент, брокер и платформа с която да се запознае, ако не е бил на нея, ММ. След това си прави реална малка сметка. От резултатите / но на реалната / решава това ли е призванието му и какво още трябва да научи/ обърне внимание. Преразглежда изборът си на инструмент, брокер и платформа, ММ и открива реална сметка с конкретната сума, която е решил за реална търговия.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Това е акаунт спасяващо правило, но има и друго, което съм забелязал - ако от примерно две - три...пет сделки си спечелил 1 - 3 долара започва да ти секва желанието....Аз в Оанда бях си направил опит да търгувам с $150 и рамо 1:20...бързо се отказах въпреки, че бях на плюс....
То в Оанда за да печелиш повече пари, трябва да имаш акаунт с поне една нула отзад на твоите 150 - иначе не ствава...Това е акаунт спасяващо правило, но има и друго, което съм забелязал - ако от примерно две - три...пет сделки си спечелил 1 - 3 долара започва да ти секва желанието....Аз в Оанда бях си направил опит да търгувам с $150 и рамо 1:20...бързо се отказах въпреки, че бях на плюс....
Но затова пък нещата там састабилни - даже ми пращаха годишен доклад на одитора им, че по сметката ми всичко е ОК и ме питаха,дали имам възражения.![]()
От приятели занимаващи се с търговия, като основна дейност знам, че Оанда са едни от най - добрите брокери в света, а иначе колкото до сумата - там се смята по друг начин, не с лотове и не можеш много да си вееш байряка, а и като добавя малка сума с малко рамо...то е добре, ако се опитваш да калиш съзнанието си, но доста спартански ми дойде....
Така е - рамото е максимум 1:50, защото Оанда са регулирани по щатските изисквания. От близо три години съм с тях - нямам никакви забележкиОт приятели занимаващи се с търговия, като основна дейност знам, че Оанда са едни от най - добрите брокери в света, а иначе колкото до сумата - там се смята по друг начин, не с лотове и не можеш много да си вееш байряка, а и като добавя малка сума с малко рамо...то е добре, ако се опитваш да калиш съзнанието си, но доста спартански ми дойде....
Инстата, например, постоянно ми реквотва входовете или изходите, което никак, ама никак не ми харесва
Има ли подобни наблюдения при вас?
Последна редакция от Bibco : 07-08-2013 на 20:43
Svilen (07-08-2013)
малкия таргет ли те отказа от такъв тип търговия ?Това е акаунт спасяващо правило, но има и друго, което съм забелязал - ако от примерно две - три...пет сделки си спечелил 1 - 3 долара започва да ти секва желанието....Аз в Оанда бях си направил опит да търгувам с $150 и рамо 1:20...бързо се отказах въпреки, че бях на плюс....
ццццццццццццццццццццццццц ццц
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.