Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То едно е да го знаеш , дтуго е да го приложиш. И кво стана пак на дисциплината се върнахме, ей. Иначе на теория и аз съм много добър, но колко съм и продължавам да се боря със себе си, само аз си знам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
...ами може би защото не съм го казал/писал аз ами predator...
Не пише, че си го цитирал. Виждам твое мнение...ами може би защото не съм го казал/писал аз ами predator...![]()
Svilen (02-08-2013)
колега, с тези редове описваш неща който и аз съм преживял.. даже мисля да си ги запазя и да ги препрочитам отново и отново...""""""Губи се обикновено след добра печалба или продължителен период на печалби.В един момент се влиза в някаква кофти сделка за бърза печалба.Вдига се адреналина и се игнорират основни правила ,уж безобидна,но ни ядосва и се заяждаме с пазара и рискуваме печалбата за доста дълъг период от време(например за 1 седмица назад дори и за месец).После се осъзнава,че не е никак приемливо да се даде така лесно печалбата за цяла седмица усърден труд и се прави опит да се избие набързо загубата.Вдигат се още обемите и се разчита вече на късмета.Понякога се разминава с излизане на чисто,но следващия път може да няма прошка.
Тук играе роля и алчността,която притъпява страха и отключва агресивността.""""""
...ами аз така издумках бонуса тук...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Заглеждам се вече по по-големите тайм фреймове, там печалбата е по-сигурна и сигналите са по чисти. На колко по-малка времева рамка се търгува, толкова по-голям е риска от евентуални загуби.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
И аз съм на това мнение и ще започна да си търгувам на по големи
тайм Фреймове по Надеждни са ми !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”