Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То такава информация не е здравословно да се споделя
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Колега аз ще ти отговоря на този въпрос според мен на този пазар не Милионите
са важни а ЗНАНИЯТА с знания човек може не милиони да спечели а Милиарди
----------
Ако нямаш знания и не си неподготвен достатъчно за този пазар
Милионите ти са обречени тук на този пазар
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Все още нямам, но искам да имам достатъчно за да живея спокойно и да посрещам разходите си без притеснения. Нищо нередно не правя със сметката си за да се крия![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Спекуланте, съгласен съм, ама нъл знанията ги събираме да ги обменяме за милиони
нии сме българи все пак, по другите държави правят обратното, ама нии - не
Скутер, идеята ми е, че не е толкоз просто и елементарно, поне не отначало (а тука всички почти сме в началото) - инак може би си прав за десетте минутки анализ и последващ вход![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-07-2013)
То може и без анализ отваряш почесваш се кое дойде бай или сел и се гмуркаш в дълбокото, като те удари маржин кола и почва да тече някаква мисловна дейност различна при всеки.
Ами от три години се трудя и търся прост метод,който да работи. Часове наред пред компа или книгите, крайно време беше да видя светлинката в тунела. Този, който е казал, че дори и най-сложните въпроси имат съвсем елементарни отговори е бил много прав.
Spekulanta (20-07-2013)
Пожелавам ти успех за напред колега такива колеги като теб ценя
който се трудят неуморно защото и аз го правя до ден днешен
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
За да постигнеш успехи трябва и да се изпотиш доста. Много пъти съм го казвал, че няма начин да не получи човек възнаграждението си за положения труд. Много хора тук във форума се трудят сериозно на който им пожелавам само успехи.
Svilen (20-07-2013)
ако не спреш да работиш евентуално ще свършиш всичката необходима работа
а в крайна сметка всяка една дейност се свежда до знания, организация, решителност и навици![]()