е то щот сайта им супернатруфен сигурновлизай с поп3/имап програма - мозила тъндербърд примерно или аутлука на микрософта
![]()
е то щот сайта им супернатруфен сигурновлизай с поп3/имап програма - мозила тъндербърд примерно или аутлука на микрософта
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбрах ,че проблема ти е в пощата . Нали искаш да я смениш и да посочиш друга ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-03-2016)
kypa (07-03-2016)
Направо бягай тогава от тази яху проблемна поща , аз с моята нямам проблем ...
kypa (07-03-2016)
Точно това и попитах - Как се смяня емайл адрес в Инстафорекс, но реших да си спестя каква е причина, което
се оказа грешка. Сам виждаш, че 10 души ми обясняват едно и също - че проблема не е в мейла, а в стила ми на търговия.
Това обаче няма нищо общо, защото както е тръгнало с тези ежедневни бъгвания на Яхуто, скоро може да нямам достъп до емайла си........
Тогава дори да съм Бог на форекса пак няма да ми помогне.
Ама, виж какво се получава - ако обясня подробно - много обясняваш и драматизираш.
Ако се опитам да бъда лаконичен - грешно ме разбират и вместо отговор и помощ получавам вицове.....изобщо няма оправия...![]()
kypa (07-03-2016)
Глупости на търкалета.Реорганизации , простотии , люпчови изгъзициВече обясних, че проблема не е в Инстафорекс, а в Яху мейла. Може би сте чели, че в тази фирма се извършват
реорганизации.....вдигнаха мерника на някаква шефка и т.н. Искат да правят съкращения и да се отказват от някой свои дейности....
Може и нарочно да го правят, но напоследък все по-трудно си влизам в мейла...често два технически грешки и това не е никак приятно.
Мисля, че е логично да се откажа от услугите им. Вие нима бихте постъпили по-различно?Ползвам 3/ повтарям ТРИ / техни мейл адреси от 15-ина години за различни цели не е имало и няма никви проблеми с тях. Проблема ти е в аутлука и нежеланието на Yahoo тяхна поща да се чете през чуждо приложение. Затова затвориха РОР3 протокола и това е цялото чудо, ма друго си е пак разбрал недоразбрал конспирации да ти се привиждат....отново
![]()
kypa (07-03-2016)
Ето малко новини (само тези от началото на година), а ти сам си прецени дали нещата са толкова "розови" иГлупости на търкалета.Реорганизации , простотии , люпчови изгъзициПолзвам 3/ повтарям ТРИ / техни мейл адреси от 15-ина години за различни цели не е имало и няма никви проблеми с тях. Проблема ти е в аутлука и нежеланието на Yahoo тяхна поща да се чете през чуждо приложение. Затова затвориха РОР3 протокола и това е цялото чудо, ма друго си е пак разбрал недоразбрал конспирации да ти се привиждат....отново
![]()
дали би си купил акции? Приятно четене!
Yahoo е отказала няколко оферти за купуването на основния ѝ бизнес?
Компанията скоро трябва да обяви следващите си стратегически стъпки
http://www.investor.bg/novini/261/a/...biznes-209957/
Yahoo ще разкрие огромен обем данни за потребителското поведение
http://www.investor.bg/novini/261/a/...edenie-209519/
Yahoo обмисля да продаде основния си бизнес
Евентуален купувач би била телекомуникационната компания Verizon
http://www.investor.bg/web/456/a/yah...biznes-209185/
Yahoo съкращава още 10% от персонала си?
1000 служители от медийния бизнес на Yahoo и европейските
операции може да бъдат принудени да напуснат
http://www.investor.bg/web/456/a/yah...ala-si-209016/
Инвеститорите оказват все по-голям натиск върху Yahoo
Част от акционерите настояват за незабавна продажба
на интернет бизнеса на компанията
http://www.investor.bg/analizi/262/a...-yahoo-208907/
Yahoo спря видео услугата си Screen
Тя не успя да се превърне в желания източник на приходи,
както планираше Мариса Майер
http://www.investor.bg/novini/261/a/...screen-208887/
kypa (07-03-2016)
поп3-то си бачка бряили имап поне
аз имам адрес у яхуту и си го проверявам с тъндербърда без проблем
само не съм сигурен дали имап или поп3 писах
аз яхуто го ползвам с приложение на телефона и работи идеално. Поне през телефона ми е по удобно отколкото outlook на майкрософт.
Пробвай го пък така. Поне да те извествява пък ако искаш влизаш през компа
Последна редакция от go6o78 : 27-01-2016 на 14:35
kypa (07-03-2016)