Тя много алкалните има тая боза....Ще се упиеш. ......![]()
Тя много алкалните има тая боза....Ще се упиеш. ......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-01-2016)
Добре де не може ли частично да затвориш 10% от печалбата в някоя позиция и другото да си го оставиш да печели
Лошото е че това трябва да се прави при новини а тогава плъгина нито чува ни предава ,все едно в инстата всичките са умрели
Като мине бурята кайто загубил загупил на печеливщите честити 10%
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (10-01-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-01-2016)
kypa (10-01-2016)
kypa (10-01-2016)
Всяка международна компания със седалище в Япония, е длъжна да превърне и отчете годишните си печалби в ейни.Закон.Не по-малоумен от много наши.
Това е рапатриране. една от годините и Буш-младши беше дал за международните компании, ще те излъжа по спомен отстъпка от данъците 10%. Ако щатските компании, превърнат печалбите си в долари.
![]()
kypa (10-01-2016)
Аз понеже съм счети да ти кажа, че отчитането на печалбите в йени не означава, че трябва да правиш чендж, а само на тетрадка да преизчислиш активите в друга валута в йени.Всяка международна компания със седалище в Япония, е длъжна да превърне и отчете годишните си печалби в ейни.Закон.Не по-малоумен от много наши.
Това е рапатриране. една от годините и Буш-младши беше дал за международните компании, ще те излъжа по спомен отстъпка от данъците 10%. Ако щатските компании, превърнат печалбите си в долари.
То и в България печалбите от всички фирми се отчитат само в левове, ама това не значи, че ако имаш долари в сметките трябва на нова година да ги смениш за левове.
kypa (10-01-2016)
Искат ги върнати там на място в иени, в това поне съм сигурен. Причините на са ми ясни . Сигурно ги има някъде обяснени.Аз понеже съм счети да ти кажа, че отчитането на печалбите в йени не означава, че трябва да правиш чендж, а само на тетрадка да преизчислиш активите в друга валута в йени.
То и в България печалбите от всички фирми се отчитат само в левове, ама това не значи, че ако имаш долари в сметките трябва на нова година да ги смениш за левове.
kypa (10-01-2016)
еееееееееееееееееееееееее ее , най -накрая си призна ................... така си и мислех ,че си счетиАз понеже съм счети да ти кажа, че отчитането на печалбите в йени не означава, че трябва да правиш чендж, а само на тетрадка да преизчислиш активите в друга валута в йени.
То и в България печалбите от всички фирми се отчитат само в левове, ама това не значи, че ако имаш долари в сметките трябва на нова година да ги смениш за левове.![]()
kypa (10-01-2016)
Че аз никога не съм го крил. Още в деня на регистрацията ми във форума в темата за добре дошли съм го написал. Не, че се гордея много с това, ама и да се гордея и да не се гордея, все ще съм си счети
kypa (10-01-2016)