В какъв смисъл минимална сума от бонуса , която да изтеглиш . Нали търгуваш с него и каквото изкараш над него , може да се тегли
В какъв смисъл минимална сума от бонуса , която да изтеглиш . Нали търгуваш с него и каквото изкараш над него , може да се тегли
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-03-2016)
Аз съм на Гугъл мейл отдавна и си следя редовно и спам фолдера. Отделно, че имам Оутлук2016 и той веднага ме информира за всяко ново писмо....независимо в коя кутия е.
Между другото вчера забелязах, че Неттелер дори имат телефон с 359 код, което значи, че е български съпорт. Пише да се ползва в случай на загубена или блокирана карта.
При Скрилла нямаше такива екстри до скоро.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-03-2016)
Минималното май е 2$.Аз имам два въпроса. Цяла сутрин се рових да намеря нещо, но не открих. Май не търся с правилните ключови думи, обаче се изнервих и ще питам.
1. Каква е минималната сума която може да се изтегли от бонбонукса?
2. Ако след първия превод на бонус съм го занулила, след втория превод на бонус имам отгоре, а след третия също имам печалба - ще мога ли да си изтегля печалбата от вторите два транша или ще трябва първо да възвърна от първия?
Иначе влизаш в трейдърския кабинет и там пише колко от това в акаунта може да се дърпа.
kypa (27-03-2016)
Бонус не може да се тегли , а само това , което е над него . Ако първия месец си се занулила , няма какво да връщаш . Търгуваш си с новия бонус като при загуба трябва да изравниш първо със сумата на първоначалния бонус и след това печелиш
Ей това ме интересуваше по първа точка, и така казано частично ще отговори и на втората.
----------
Защо на последните постове не виждам бутовчето за благодарности?
kypa (27-03-2016)
Първият след като си го занулила , няма какво да избиваш повече . А за теглене 2 долара няма и смисъл нали все пак има и 1% такса
Аз имам два въпроса. Цяла сутрин се рових да намеря нещо, но не открих. Май не търся с правилните ключови думи, обаче се изнервих и ще питам.
1. Каква е минималната сума която може да се изтегли от бонбонукса?
2. Ако след първия превод на бонус съм го занулила, след втория превод на бонус имам отгоре, а след третия също имам печалба - ще мога ли да си изтегля печалбата от вторите два транша или ще трябва първо да възвърна от първия?
Ето го отговора на твоя въпрос![]()
Q: Какво ще стане ако загубя бонуса? Ще се приспадне ли от следващия път, когато тегля своя бонус?
A: В зависимост от вашия краен резултат, има три варианта:
1) По сметката е реализирана загуба, но само частична! По нея няма служебно затворени ордери поради недостиг на средства.В този вариант се сумират всички бонуси, кредитирани по сметката и само средствата над тази сума са налични за теглене. Нека подкрепим този вариант с пример:
През първия месец по сметката е бил кредитиран бонус в размер на $60. В резултат на реализирана загуба, наличната сума до момента на кредитиране на бонуса за втория месец е $30. През втория месец е кредитиран бонус в размер на $80.
В този случай, сметката не е била "занулена" и може да се изтегли единствено печалбата над сумата на кредитираните бонуси ( $60 + $80 = $140 ). Реализираната печалба над $140 може да се изтегли.
2) По сметката е реализирана загуба и марджин нивото е спаднало под 10%, което служебно е затворило активните позиции.Така сметката е стигнала до стоп ( stop-out ) нивото. В този случай отпада правилото за сумиране на бонусите и след кредитиране на бонуса за втория месец, може да се изтегли сума над стойността, кредитирана през втория месец. Например, ако за първия месец са кредитирани $50 и сметката е достигнала до стоп нивото, то бонусът ви се отказва. През втория месец са кредитирани $40. В този случай може да се изтегли всичко над бонуса от втория месец, т.е. $40.
3) Кредитиран бонус от всякакви състезания, провеждани във форумите на MT5.com отменя точки 1) и 2)
Пример:
На края на първия месец сте получили $49 бонус от публикации и $1 от състезание. Поради достигане на стоп-нивото, по сметката са останали само $2. През втория месец са кредитирани $70 като бонус от публикации и текущият баланс по сметката възлиза на $72. За да изтеглите печалбата ще е необходимо да възстановите сумата на всички кредитирани бонуси ( $49 + $1 +$70 = $120 ), или $120, както е в нашия пример.
Линк към темата https://forum.bg/showthread.php?98-%...B5%D0%BC%D0%B0
malivatha66 (27-03-2016), nnikos (27-03-2016), M_X_T (27-03-2016), Lubo (27-03-2016), kypa (27-03-2016)
Влез в кабинета и като видиш какво е останало за теглене ще сметнеш това, което те интересува
Иначе, ако толкова настояваш да благодариш мога да ти пратя един IBAN![]()
![]()