тая поддръжка си е като на всяка друга карта, само че тук ги плащаш накуп.
При други дебитни преимерно е 1.5 на месец и на годината са си пак толкова
тая поддръжка си е като на всяка друга карта, само че тук ги плащаш накуп.
При други дебитни преимерно е 1.5 на месец и на годината са си пак толкова
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем така е всяка година ти прибират по 10 евра за обслужване на картата
ако искаш да ги избегнеш трябва да имаш ВИП ниво
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но тия от НЕТЕЛЛЕР не взимат никакви годишна такса .................
Е когато искам кешовица от банкомат взимат ми по 6 $ на теглене
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да ти кажа аз имам и скрилл карта
Но се прецаках като я отворих в кабели .............
И като заявя теглене от инстата в долари познай какво става
Аз трябваше да заявя голямото теглене в скрила от 10 к $$$$
Сигурно щяха да ми е сменят валутата в $$$$$$$
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ако ги беше превъртял през скрил тия пари веднага щяха да те одобрят за ВИП статус защото изискването е за 6 хилки
и тогава вече може да искаш да ти сменят валутата в сметката , скрил картата ще ти е безплатна и ред други благинки има за виповете
......................
таксата за теглене от банкомат е 1.9 евра
Spekulanta (11-03-2016)
Последна редакция от privelege : 11-03-2016 на 16:13
Винават какво да правя ..............
Ще имам и друг път тази възможност ...........![]()
Spekulanta (11-03-2016)
Neteller и Skrill са вече под шапката на една компания, почти няма разлика между двете услуги.