Ето това е мястото: http://www.enzo.bg/ Цените са перфектни , а ако хванеш и промоция... Оригинални са гаранция, а аз съм претенция голямаПовече от две години само от тука пазарувам
![]()
Ето това е мястото: http://www.enzo.bg/ Цените са перфектни , а ако хванеш и промоция... Оригинални са гаранция, а аз съм претенция голямаПовече от две години само от тука пазарувам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И във Варна имаше едно магазинче по Мир за хубави парфюми, ама все нямам време да мина през него... Последно съм с един черен Мекс![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафче, при цялото ми уважение, ама първият си Кристиан Диор / Eau Sauvage / и първият си Арамис купих от Москва преди ти да си била родена ощеИзвестно време бизнес ми бяха марковите парфюми , та мога да различа ментето, а и този сайт го пробвах преди да се доверя. Когато го намерих си купих парфюм , който вече си бях купил от прити шопа. И сравнението беше изцяло в полза на онлайн покупката и по-силен и по-траен. btw не знам дали знаеш , но парфюмите се различават за различните региони. За източна европа пращат... как да се изразя по-некачествените партиди, та не вярвай много и на нашенските търговци
ПП Единият офис да не е един апартамент до онкодиспансера в кючука ?![]()
Последна редакция от wannabe : 17-10-2015 на 20:19
Уффф имах едно Trussardi Inside for men ....
Тук го няма ..... па ного ме кефеше ....
И Ескада Сентимент ....
Мерси Уонъби ..... ше ги теВстВам)
![]()
Понякога спират парфюми от производство. Арамиса го спряха 95-а и го подновиха 2005-а , ама вече не беше същият. Ятагана също беше спрян за известно време. Вчера се бях засилил да го купувам от сентимент, ама пръснах от тестера и докато изпия една бира , вече не ухаеше така както го помня от преди 25 години
Между другото препоръчвам е тва трусарди : http://www.enzo.bg/trussardi/uomo-20...-voda-za-mzhe/ Уникално е . Преди месец го подарих на жената , че тя пушачка и налита на моите парфюми гадта, па и файда имам , че и аз го ползвам![]()
КинО (17-10-2015)
Не споря , ама грам....Фафче, при цялото ми уважение, ама първият си Кристиан Диор / Eau Sauvage / и първият си Арамис купих от Москва преди ти да си била родена ощеИзвестно време бизнес ми бяха марковите парфюми , та мога да различа ментето, а и този сайт го пробвах преди да се доверя. Когато го намерих си купих парфюм , който вече си бях купил от прити шопа. И сравнението беше изцяло в полза на онлайн покупката и по-силен и по-траен. btw не знам дали знаеш , но парфюмите се различават за различните региони. За източна европа пращат... как да се изразя по-некачествените партиди, та не вярвай много и на нашенските търговци
ПП Единият офис да не е един апартамент до онкодиспансера в кючука ?
Казвам, че в сайтовете е възможно ако не си пробвал да попаднеш на ментета...но ако е сигУра. Там е мястото.
Да единият магазин е точно там. Знаеш го явно.
Купувала съм 1:1 от Бюти зоната и от там със 80 кинта разлика. единствено в цената беше разликата![]()
В енцо са още по-евтиниНе споря , ама грам....
Казвам, че в сайтовете е възможно ако не си пробвал да попаднеш на ментета...но ако е сигУра. Там е мястото.
Да единият магазин е точно там. Знаеш го явно.
Купувала съм 1:1 от Бюти зоната и от там със 80 кинта разлика. единствено в цената беше разликатаПробвай. Ще останеш доволна. Гарантирам
А Весо дето продава тестери от една чанта като пътуващ търговец познаваш ли ? Неговите също са читави. Мога да ти дам телефон ако те интересува. Идва на място
![]()
Fafa (17-10-2015)
Понякога спират парфюми от производство. Арамиса го спряха 95-а и го подновиха 2005-а , ама вече не беше същият. Ятагана също беше спрян за известно време. Вчера се бях засилил да го купувам от сентимент, ама пръснах от тестера и докато изпия една бира , вече не ухаеше така както го помня от преди 25 години
Между другото препоръчвам е тва трусарди : http://www.enzo.bg/trussardi/uomo-20...-voda-za-mzhe/ Уникално е . Преди месец го подарих на жената , че тя пушачка и налита на моите парфюми гадта, па и файда имам , че и аз го ползвам))) И това съм избрал ....
И един Фаренхайт .... и един подаръчен комплект ВерсачИ))
Че имам 5 процента Валчер за регистрацията
За този Весо знам, едни приятели само от него купуват ...и все ми оставт телефон. Но да ти кажа предпочитам да отида и да си разгледам особено ако търся нов аромат.
А в този сайт Мадмоазела на шанел е с 30 лв...по-надолу от тези "магазини"
Щом казваш че са ОК ще си поръчам от тук. Имам доста в момента, но колкото повече-толкова повече..... умирам за парфюмиииии......и обувки....и ботуши...