дали е само от покупки,или просто от закриване на къси позиции ...........![]()
дали е само от покупки,или просто от закриване на къси позиции ...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (21-10-2015)
г-н МЕЦ много прахоляк и пепел има в кошарата му.....мисля се цаня да мина да му позабърша праха малко.....да го не хване некоя астма масма......Агентурата на РЕДА успа да снима всекидневната на БАБА МЕЦА.
БАБО МЕЦО ЩО се мъчиш още на пазаря????
РЕДА се замисля сериозно.
БАБА МЕЦА като има безкрайно количество мангизи
с какво ли да се занимава,,,,,????!!!!!!
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...445414667u.jpg![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
има резон,........важното е да видим какви ордери има под 1.13, 1.1275 до тази зона има ли бичи ордери отдолце или няма
да видим къде ги краят големите бичи ордери щом не са в целия диапазон 1.13, значи са под него струпани
като се замисли човек, като ще посетим под 1.13, защо 1.1250 да не посетим , за да откажем тотално биците психически и тогава да купуваме или 1.1230 още повече да ги обезкуражим и да минат на къси да продадат дъната
важното е тотална психоатака върху тях да окажем
.................................................. .................................................. .............
Разследват висш банкер от ЕЦБ за корупция
Член на Управителния съвет на ЕЦБ Иняцио Виско е разследван за предполагаема корупция, измама и злоупотреба със служебно положение обявиха от прокуратурата
една акула я разкрихаама ми се струва,че влизане по тези нива си е чист експеримент за собствена сметка..............
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
E може ли такъв мирянин да бъде корумпиран человек https://www.google.bg/search?q=%D0%B...x5oobilHFmM%3Aчовека на акулите в УС на ЕЦБ Иняцио Виско изгърмя, разкриха го сега трябва нов да курумпират да им праща предварително инфо преди Драги да говори
що не купят Драги направо ми си играят с членове на УС, а може и да са го
сигурно тарифата му е по-висока на Марио, ония са по-ефтини вероятно
Италианец, неаполитанец, солташак и заместник на Драги, пък престъпник го наричат. Долни инсинуации са това
Справка тук
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
пълни инсинуации и аз бих казал........E може ли такъв мирянин да бъде корумпиран человек https://www.google.bg/search?q=%D0%B...x5oobilHFmM%3A
Италианец, неаполитанец, солташак и заместник на Драги, пък престъпник го наричат. Долни инсинуации са това
Справка тукда го прекарат през нашата правосъдна система и ще излезе по-хрисим от ангелче и по-чист от сълза..........
![]()
D-12 (21-10-2015)
Хм, нещо съмнително има в цялата ситуация, ама може само да ми се струваD-12
той е бил Управител на ИЦБ, на която е бил и Марио Драги, но поема ЕЦБ, явно италианската мафиа коза ностра е овладяла и печатниците, не си играят вече на дребно с наркотици и оръжие, направо печатницата на евра са завзели
италианците са пекани, не са мафиоти всички
този Висо е учил в същия университет където и Марио Драги, университет Сапиенца , религиозен университет издържан от папата и Ватикана изцяло
А аз с този ВИНС(ИУ-Варна) и атеист се чудя защо не се котирам сред макулите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
REDA (21-10-2015)
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3...D0%B0%E2%80%9C
-"Университетът „Ла Сапиенца“ (на италиански: Sapienza – Università di Roma) е автономен държавен университет в Рим, Италия. "
D-12 (21-10-2015)
Брех остая ва за 2 часа и веднага ми прибрахте плюсовите стопари
Ем тъй е.... кат не взехме едно +25 и едно +35 .... накрая два на +2 всеки![]()
Защо няма радоооооооооост![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (21-10-2015)
Бачо, видя ли списъка с възпитаници. Този също е сред тях:https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3...D0%B0%E2%80%9C
-"Университетът „Ла Сапиенца“ (на италиански: Sapienza – Università di Roma) е автономен държавен университет в Рим, Италия. "
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7...BD%D1%86%D0%B8
REDA (21-10-2015)