Драги ще почака, първо са Карни и след това онази манатарка Йелън. За Мариото може и да не остане ентусиазъм.аз очаквам днес и утре въртене в тези зони и тогава мисля да купувам
правилно е да не се бърза докато няма омотаване , пък и да го изстрелят над 1.14 като формират новите подкрепи там ще купваме
пийте си кафето днес, по-вероятно 1.13-1.1350 да се мотаме в рейндж
вероятно подготвяме площадката за Марио Драги
Ех годинката си замина без един солиден келепир да изкарамеДогодина тройно...РЕДж, в 300 точки
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
резнах му един късак от 1.13 581 ..............
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (20-10-2015)
чакай,че май рано се бухнах.....рекох да ловя врЪхт ................
.............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизел, недей да дезинформираш като български журналист и да ни мяташ по асмите като потни кюлоти(нещо като - Бай Ставри от Тюленово си излял двата бидона със зеле във външния кенеф и той прелял, а в Петел излиза новина "НАТО тестват незаконно ново химическо оръжие за предстояща война срещу Северна Корея и Русия на зенитния полигон в Шабла! Милиони каварненци се готвят за евакуация! Обама спешно лети насам за интервю!" ). Ето я по-подробна новината. Последните редове са най-интересни:
http://banks.dir.bg/2015/10/20/news20338891.html
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (20-10-2015), toranagasan (20-10-2015)
Не може!!! Кака ти АНА рече 1.12 , значи там ше е. Всичко друго е измислица и прах в очите1.1150-1.16 и малко отгоре вероятно ще е движението за октомври
Драги нагоре и до ФОМК другата седмица ще гоним 1.16 и на само ФОМК може и да го селнат от 1.16-1.1650, а може и и 1.17 да бият
от утре ще се дебне за дълги
https://www.tradingview.com/x/0aep6Y9f/
доктора влезна директно в психо капана на големите да затвори дългото и да продаде дъното на корекцията след създадената от тях паника и напрежение за разколебаване, отказване от дългите и преминаване на къси, който те изкупуват директно на изгодни цени от грешниците с цел поне 1.16![]()
wannabe (20-10-2015)
ми то Реде като ти гледам първата картинка май корекцията приключи и пак нагоре..........