Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грийди,много добър ти е въпроса-кой какво ще прави,затова е и темата да се обсъдят нещата и ако се стигне до разбирателство,да могат и да се организират. Моя скайп е ickata7215 в събота ако има среща в София,няма да мога да дойда,но затова са и компютрите да можем да се свързваме и от разстояние.Дори и да не успеем да подкараме работата,е добре да пробваме,защото няма как да разберем ще успеем ли ако не опитаме.Има много въпроси да се решават и едва ли ще стане за една среща и за една седмица,но времето е пред нас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грийди, споко, за теб ще отделя отделна графа.
А относно организацията, да имам моя концепция, още като заговорихме си подготвих проектче.Обясних защо поставих срокове, няма смисъл тук да се надприказваме, драго ми е със всеки един да си бъбря, но така работа няма да свършим и едва ли ще почнем нещо.
Напомням, че сроковете са в първия пост.Всеки да си мисли, участва ли му се в такова мероприятие или не.До петък всичко стои отворено, впоследствие нови членове ще се приемат след изработване на определените общи правила по въпроса.
Симеон доста добре изрази целта на мероприятието в един от предните постове.
Това е едно от нещата, върху които съм мислила, разпределение на отговорностите, задълженията и още няколко неща, при всички случаи тези неща ще бъдат уточнени още преди да се стартира.Защото стигнем ли дотам да остане само да си бачкаме.Симеон сега по-ясно ли се изказах ?
Пак питам, кой какво ще прави в този екип и как ще се допринася така, че сбора от тези хора да даде по-висок резултат отколкото, ако са самостоятелно и не са особено печеливши. Правят лекомислени действия и/или нямат нужните знания и опит.
Не целя никакво заяждане, но ви питам съвсем конкретно и би било добре да се даде отговор.
Колеги,пожелавам Ви успех в начинанието,при други обстоятелства бих се включил,но поради това ,че съм начинаещ и още се ограмотявам и със нищо не мога да Ви бъда полезен затова ще следя развитието от дистанция.![]()
Ако не ви дразнят кибиците и аз като Ratetouilli![]()
Сега една малка концепцийка, която ми хурмва на момента:
В зависимост колко хора се включим в начинанието ще определим, съобразявайки се с всеки каква да е сумата за вход. Идеята за един акаунт не ми се вижда осъществива, базирайки се на това, че ще е по-добре да се възползуваме от всички сили (участници) и да правим повече трейдове от различен характер (различна система).
Идеята е всеки да направи акаунт на свое име, като брокера ще го изберем всички заедно, така че да е подходящ за начинанието. И се обсъждат различните системи, заедно с ММ за всяка една, като за една система ще бъдат отговорни 1-2-3ма човека и съответно те ще трейдват по нея, като след определен период 1-2-3 дни или седмица се обсъжда колективно (от целият екип) всеки изминал (определен от нас) трейд период и се анализират позициите с цел да се усъвършенстват методът и съответно уменията на всеки. Тези акаунти са общи - сборът от всеки акаунт (предназначен за целта) се дели на броя участници в екипа (целият екип, защото ако го правим по този начин, екипът ще е разделен на подекипи за дадена система и трейдпериод).
Пиша го без да съм го обмислил достатъчно и очаквам коментари, за да видя дали въобще има резон да продължавам да го мисля в тази насока.
За един акаунт идеята е осъществима, така още първата седмица ще се определи дисциплината на всеки от екипа, решава се, какъв капитал, какъв процент от капитала общо ще се търгува-сделка или сделки, които всички са одобрили, плюс процент, който всеки сам търгува по негова преценка, при определена загуба ордера се затваря, което за мен ще е най-големия проблем, тъй като аз търгувам по-дългосрочно, държа позиции от 1 ден до 10 дена, но ще се съобразя с общото решение.
Технически е възможно, всеки си тегли платформата-центов акаунт, всеки постоянно може да гледа и да следи, което навежда и до организацията за 24 наблюдение на сметката.Инстата е подходящ брокер, защото има центови акаунти, а и всички сме и свикнали с платформата.
В началото ще е доста трудно да се сработим, но не мисля че ще е проблем.Плюс подробен седмичен анализ като затвори пазара на сделките.
Така ще можем да коментираме мотивите на всеки един да отвори отделната сделка и ще свикнем с начините на търгуване на другия.
А за подекипи, незнам дали ще стигнем, като гледам досега сме трима, Георги се колебае, а Бисер и Дарк халф не потвърдиха.
Ако искате предложете друг брокер, не държа на Инстата, просто единствено за нея се сетих за центов акаунт.
А за кибиците ще измислим нещо![]()
Логването в един акаунт от няколко човека едновременно не знам дали няма да е проблем?За един акаунт идеята е осъществима, така още първата седмица ще се определи дисциплината на всеки от екипа, решава се, какъв капитал, какъв процент от капитала общо ще се търгува-сделка или сделки, които всички са одобрили, плюс процент, който всеки сам търгува по негова преценка, при определена загуба ордера се затваря, което за мен ще е най-големия проблем, тъй като аз търгувам по-дългосрочно, държа позиции от 1 ден до 10 дена, но ще се съобразя с общото решение.
Технически е възможно, всеки си тегли платформата-центов акаунт, всеки постоянно може да гледа и да следи, което навежда и до организацията за 24 наблюдение на сметката.Инстата е подходящ брокер, защото има центови акаунти, а и всички сме и свикнали с платформата.
В началото ще е доста трудно да се сработим, но не мисля че ще е проблем.Плюс подробен седмичен анализ като затвори пазара на сделките.
Така ще можем да коментираме мотивите на всеки един да отвори отделната сделка и ще свикнем с начините на търгуване на другия.
А за подекипи, незнам дали ще стигнем, като гледам досега сме трима, Георги се колебае, а Бисер и Дарк халф не потвърдиха.
Ако искате предложете друг брокер, не държа на Инстата, просто единствено за нея се сетих за центов акаунт.
А за кибиците ще измислим нещо