е до преди малко това правих . сега улазам . . да видим навреме ли е за влака . а го не опуснем
да видим ББ дали не е направил неко нова линия ,предизборно![]()
Fafa (12-10-2015)
от тоз зеления хайвер намира ли се още.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (12-10-2015)
L1914 това на Метакуотс ли?
При мен не е така ....като преди си е.
Това е друга платформа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мъ....бъш за туй нящо иде реч...От сутринта досаждах,на едни меринджей...
Мъ,там не е интересно...щот,мъ скриха у една стая...и само ми викат,да пазя тишина.......и ако съм искал нещо,само да се обадя....Скукаааааа.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tradeinterceptor.com
Spetial for you..... ай моля ви ти се![]()
Работи ли с всички брокери...?
Защо да не ти вярвам![]()
Вярвам ти разбира се![]()